Погба се прави на Роналдо - махна бутилка с бира Хайнекен по време на брифинг ВИДЕО

Погба се прави на Роналдо - махна бутилка с бира Хайнекен по време на брифинг ВИДЕО
A A+ A++ A

Звездата на Франция Пол Погба, който беше избран за играч на мача при икономичния успех над Германия насред Мюнхен, копира Кристиано Роналдо. Явно дългучът сметна, че ще предизвика интерес, какъвто и CR7.

По подобие на на португалската звезда, полузащитникът премести бутилка с бира преди брифинга си. Роналдо направи същото преди два дни, но с Кока-Кола. Постъпката на петкратния носител на Златната топка стана хит, но донесе загуби в размер на над 4 милиарда долара на компанията кока-кола, защото акциите й се сринаха изведнъж.

Интересно е дали и за Хайнекен сега ще има подобни последствия, макар че със сигурност популярността на Погба и Роналдо няма как да се сравнява, а оттам и влиянието им е различно.

Иначе Пол Погба остана доволен от успеха в Мюнхен. "Отборът се представи много добре. Без съотборниците ми, нямаше да играя толкова добре. Победата е на колектива. Концентрирани сме върху своята работа. Трябва да затвърдим статута си на световен шампион", заяви той. В групата са още тимовете на Португалия и Унгария.

#Пол Погба #Кристиано Роналдо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »