Втори ден от ГЕРБ са по следите на новия шеф на НАП - имат куп въпроси (ВИДЕО)

Втори ден от ГЕРБ са по следите на новия шеф на НАП - имат куп въпроси (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Тома Биков и Александър Иванов от ГЕРБ направиха ново живо включване във Фейсбук, във връзка с разкритията им за новия шеф на НАП Румен Спецов. След като вчера двамата показаха кирпичена къща в Ялботина, където е регистрирана една от бившите фирми на Спецов, днес те се включиха пред сградата на Министерството на финансите.

„Идвам да попитаме финансовия министър Асен Василев кой ще разследва Румен Спецов и дейността на фирмата „Гранекс Трейдър“, която е прехвърлена на малоимотното лице Данаил Николов с 6 млн. лева оборот и задължения към хазната от 1,2 млн. лева. Ще запознаем министър и с някои факти от сделката, както и за двете лица, ако не ги знае и е бил много зает”, каза Тома Биков. Той заяви, че шефът на НАП трябва да е достатъчно прозрачен човек, тъй като ще ревизира сериозна група от хора и бизнеси и не трябва да има съмнения за чисто и прозрачно минало

Сред въпросите са дали Асен Василев е познавал Данаил Николов, коя институция ще разследва сделката и действа на Спецов и какви мерки са взети до този момент от служебното правителство по този казус.

#ГЕРБ #Тома Биков #НАП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай