Максим Бехар с лекция за модерното лидерство пред Цар Симеон II във Врана

Максим Бехар с лекция за модерното лидерство пред Цар Симеон II във Врана
A A+ A++ A

Максим Бехар, световно известен PR експерт и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., изнесе лекция в Двореца „Врана“ по покана на Н.В. Цар Симеон II и Европейския либерален форум. Бехар говори за лидерството, за модерните комуникации, за бизнес етиката и за лидерите на бъдещето пред широка аудитория от предприемачи, дипломати и студенти, поканени от Царя, както и членове на неговия екип.

По време на лекцията си Максим Бехар изтъкна промените в модерния свят и акцентира върху социалните медии и пандемията, които преобърнаха живота ни през последните години. Социалните медии, които съществуват от почти 15 години,  се превърнаха в активен инструмент за комуникация с основна управленска функция и сега вече изискват нов начин на лидерство и мениджмънт не само в бизнеса, но и в политиката.

На събитието присъстваха много изтъкнати имена на българския политически и бизнес елит, сред които бившите министри Гергана и Соломон Паси, както и ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров.

Негово Величество поздрави г-н Бехар за интересната лекция и изказа най-голяма благодарност за успешното реализиране на събитието.

Цялата лекция ще бъде публикуван скоро в YouTube в канала на Максим Бехар.

#Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »