С температури до 31° започва новата седмица

С температури до 31° започва новата седмица
Температурите ще продължат да се повишават и в понеделник максималните ще бъдат между 26° и 31°, в София – около 26°. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

С максимални температури до 31° започва последната седмица на септември.

Температурите ще продължат да се повишават и максималните ще бъдат между 26° и 31°, в София – около 26°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хридрология при БАН.

През нощта ще е ясно и почти тихо. Минимални температури в повечето места между 6° и 11°. Утре ще е слънчево. В източните райони ще духа слаб югоизточен вятър.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. В сутрешните часове е възможно видимостта да е намалена. Максимални температури между 24° и 27°.

Температурата на морската вода е 20° - 21°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Над планините ще е слънчево. Ще духа слаб, по билата умерен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 21°, на 2000 метра – около 15°.

Атмосферното налягане ще се понижава и ще стане по-ниско от средното за септември.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Температурите ще бъдат по-високи от обичайните: минималните ще са между 12° и 17°, а максималните - между 27° и 32°.

#НИМХ #БАН #прогноза за времето #Черноморие #планини #вълнение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"