Експертиза закова убиеца на Милен Цветков, който в съда се прави на божа кравичка

Експертиза закова убиеца на Милен Цветков, който в съда се прави на божа кравичка
A A+ A++ A

Химическа експертиза установи, че в момента на катастрофата, в която загина известният водещ Милен Цветков, 23-годишният Кристиан Николов е управлявал автомобила си под въздействието на три вида наркотици в кръвта.

Започнаха разпитите на вещите лица по делото. Заради намерените наркотици в кръвта му, високата скорост и липсата на спирачен път, въпреки червения светофар, прокуратурата обвини Кристиан Николов, че умишлено е причинил смъртта на телевизионния водещ.

Според приета днес химическа експертиза 23-годишният младеж е ударил автомобила на телевизионния водещ под въздействието на три вида наркотици.

След разпита на експертите адвокатът на семейството на Милен Цветков Менко Менков коментира:

„Беше разбита на пух и прах защитната теза, че е било възможно тези наркотични вещества да са приети чрез случайна употреба на „Йегермайстер“, в който някой, без да знае подсъдимият, може да е сложил наркотично вещество или чрез паста, специална, успокоителна за зъби, или чрез чай, какъвто той бил употребявал, каквато беше тезата в досъдебното производство в обясненията, които е дал и показанията на брат му, на сестра му, както и на един от другите свидетели, които са присъствали на празненството преди катастрофата".

Делото продължава утре с приемането на още експертизи.

#Кристиан Николов #Милен Цветков #експертиза

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »