Бившият вътрешен министър: Трудно ще изчегъртате „хората на Младен Маринов“ от полицията!

Бившият вътрешен министър: Трудно ще изчегъртате „хората на Младен Маринов“ от полицията!
A A+ A++ A

Току-що разбрах, че лице, което получава заплатата си от президентската институция на Република България и е призвано да бъде представител на българската държавност, се е опитало да оправдава чистките в МВР на днешната безконтролна власт като използва моето име. Това написа във Фейсбук бившият вътрешен министър от кабинета "Борисов 3" Младен Маринов.

Разбирам от изявленията на това лице, че всъщност сега в МВР се занимават само с едно – да чегъртат „хората на Маринов“.

Искам да предупредя същото лице, че ако ще изчегъртват „хората на Маринов“ от МВР едва ли ще им стигне краткия мандат, както и канцеларската хартия, за да напишат всички заповеди за уволнение.

А служебният им министър ще си остане сам-самичък в кабинета и без нито един полицейски служител. Защото за 30 години професионална кариера в българската полиция не си позволих да обидя или да нагрубя колеги и смятам огромната част от българските полицаи за мои приятели.

И без да ви плаша, г-да чегъртачи, но сте се захванали с непосилна задача. Трудно ще изчегъртате „хората на Младен Маринов“ от полицията. Просто са много. Десетки хиляди!

А на Вас, колеги, ще Ви кажа само едно: Спокойно, и тези недоразумения ще си тръгнат. И после, както винаги сме го правили, заедно ще възстановяваме ДЪРЖАВНОСТТА!

#Младен Маринов #МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай