ВИДЕО Филип Киркоров се омъжи за Давид Манукян, двамата блеснаха в лимузина с куп голи мъжаги

ВИДЕО Филип Киркоров се омъжи за Давид Манукян, двамата блеснаха в лимузина с куп голи мъжаги
A A+ A++ A

Живата легенда на руската естрада Филип Киркоров и блогърът Давид Манукян-Дава, който често се движи в неговата компания, се появиха на телевизионни музикални награди в Москва в „сватбени“ костюми. Видео от събитието е публикувал самият певец, който е родом от Варна, в своя профил в Инстаграм.

Знаменитостите пристигат на връчването на отличията в бял кабриолет, обградени от полуголи мъже с рози в ръцете. По червения килим двамата минават под ръка, съпътствани от викове „Горчиво!“.

При това певецът е облечен изцяло в бял костюм и риза, а блогърът – в класически черен костюм с бяла риза и папионка.

„Живот, любов... Всичко е прекрасно. Ние сме дует в живота и на сцената. И днес съм в сватбено облекло“, коментира пред сащисаните репортери Киркоров.

Ползватели на социалните мрежи сравниха този пърформанс със сватбена церемония. „Като жених и невеста“, „Сватба в Лас Вегас?“, „Най-накрая намерихте половинката си.

Бъдете щастливи“, са само част от многобройните отзиви в Интернет. Някои дори побързаха да уличат звездите в истински романтични отношения, други предполагат, че по този начин в „месеца на толерантността“ и гей-парадите артистът дава ясен сигнал срещу силните хомофобски настроения в Русия.

Повечето хора обаче са наясно, че всичко е само заради шоуто и неизменното присъствие в светските хроники.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »