СНИМКИ Шокиращи версии се чуха в съда за убийството на 3-годишния Ангел в Асеновград! Майката го слагала да спи на земята, за да прави тя секс на леглото

СНИМКИ Шокиращи версии се чуха в съда за убийството на 3-годишния Ангел в Асеновград! Майката го слагала да спи на земята, за да прави тя секс на леглото
A A+ A++ A

Митко Михайлов, арестуван за убийството на бебето на приятелката си в Асеновград, отново застана пред Окръжен съд-Пловдив. По време на разпоредителното заседание по случая, той призна вина и поиска делото да протече по съкратената процедура.

Магистратите обаче постановиха процесът да се разгледа по общия ред с разпита на всички свидетели и вещи лица.

Трафикнюз.бг припомня, че тялото на детенцето бе откарано в спешното отделение на местната болница на 9 март. Медиците в болницата само са установили смъртта му. Детето е лежало седмица преди убийството в детското отделение с белодробно заболяване. То обаче е напуснало самоволно, като е прибрано от родителите му без да бъде изписано.

Михайлов нанесъл побой на момчето, като го удрял с шамари по лицето и с юмруци по тялото. Той хвърлял детето на леглото няколко пъти и то се ударило в облегалката на спалнята, паднало и на земята. 24-годишният асеновградчанин решил да нанесе побой на  детето, защото то постоянно плачело и не се отделяло от майка си. Майката станала свидетел на деянието му и за да не го издаде, мъжът я заплашил, че ще я убие, като насочил нож към гърлото и.

Медицинската експертиза е установила, че причината е тежка гръдна и коремна травма, довела до дихателна недостатъчност и остра кръвозагуба.

Пред магистратите първа застана майката на убития Ангел – Малинка Йорданова. Тя разказа, че с Митко са се запознали през Фейсбук. През това време и двамата били семейни. Любовта пламнала и не след дълго се събрали. Близо седмица живеели в Пещера, у семейството на Малинка, а след това се преместили в Асеновград. Там заживели със свекър и свекърва й на втория етаж на къщата. Йорданова пристигнала с малкия Ангел, а двете деца на Митко били при него.

„На 9 март станахме с Ангел и слязохме при свекърва ми. Тя заведе едното дете на Митко – Янко на градина, а аз нахраних Ангел и Васко. После двамата ги качих горе при Митко, за да си играят , а аз да сготвя и изчистя. Ангел искаше при мен да седи и почна да плаче. Тогава Митко го сграбчи, скара му се и го хвърли на спалнята. Аз слязох да готвя. След 15-20 минути се качих да видя какво правят децата. Ангел пак плачеше за мен. Митко се ядоса, каза да млъкне малкия, но той все плачеше. Тогава го хвана и го блъсна пак на спалнята, а после започна да го удря с юмрук в гърба и в корема. После с длан шамари по дупето, крачето и ръчичката. Имаше шамар и по лицето. Още веднъж го сграбчи и го тръшна на леглото. Тогава Ангел пана на земята. Аз хукнах за помощ, пищях и плачех. Митко обаче беше заключил вратата и не можех да изляза. Аз го дърпах да не бие Ангел, но той ме бутна и паднах на земята. Пак отидох до вратата, виках, но никой не ме чу. Върнах се и видях, че Ангел повръща. Уплаших се и го полях с кола, защото нямахме вода. Митко му даде кола да пие, но в един момент Ангел спря да диша и припадна. Митко му прави дишане уста в уста, както и сърдечен масаж. След това се обърна, взе нож от гардероба, допря го до гърдите и гърлото ми и ме заплаши. „Ще кажеш, че навън е паднал, не е бил при мен. Ако не излъжеш ще те убия, както и твоите хора” – каза Митко. Хвана ме страх много. Взех на ръце Ангел и слязох при свекърва ми. С такси отидохме в болница, където ни казаха, че момченцето ми е починало. Дойде полиция, ни не казах нищо от страх”, разказа Малинка. Тя допълни, че през следващите дни непрекъснато Митко е бил с нея, за да не го издаде. Много пъти я е предупреждавал да мълчи, дори я заплашвал отново със смърт.

На 12-ти март Малинка признала на майка си какво е станало. По-възрастната жена я хванала за ръка и я отвела в районното в Пещера. Там Малинка признала всичко и Митко бил арестуван. По думите на Йорданова побоят не бил прецедент.

„Всеки ден биеше Ангел, когато беше ядосан го шамареше. Аз всеки път си казвах, че ще се промени и всичко ще се оправи, затова не го напуснах. Сега съм женена отново, преди месец беше сватбата. Казаха, че след смъртта на Ангел съм играла кючеци и съм се снимала в ТикТок, но това не е вярно”, каза още Малинка.

Не такава история обаче разказаха свекърът и свекървата на Йорданова. По думите на Милка Михайлова, Митко никога не е биел децата – нито на Малинка, нито неговите. Нещо повече – обичал Ангел повече от самата си жена.

„Не чух кавга, не съм видяла Митко да бие Ангелчо. Той обичаше децата и не ги удряше. На 9-ти само видях Малинка когато слезе с детето на ръце, аз припаднах и после си спомням, че тръгнахме към болницата. Там разбрахме, че детето е починало и аз пак припаднах. Митко няма нож, не е агресивен въобще. Ние бяхме против да води Малинка у нас, защото синът ми беше женен. Не е вярно, че е заключил вратите, защото ключове няма. Вратата се затваря с дръжката. Малинка биеше Ангел, защото детето плачеше за баща си и искаше да ходи при него. Майка му обаче не го пускаше. Ангелче спеше на земята дори, не в леглото при майка си и Митко, за да не им пречи да правят любов. Аз гледах и трите деца, инхалации правех на Ангел. Ние не знаехме, че Малинка сама е избягала от болницата”, заяви Михайлова.

Думите й бяха потвърдени и от мъжа й – Васко Михайлов.

„Малинка искаше да прави секс, затова напусна болницата. Затова и детето го оставяше на земята да спи, за да не им пречи. С Митко във Фейсбук се запознаха и бързо, бързо дойде у нас. Заради нея Митко остана без работа, изгониха го. На 9 март аз отидох да нахраня конете. През това време децата закусваха, жена ми пък заведе големия внук на градина. После аз отидох на барчето в махалата, да пия кафе с приятели. Около 11:00 часа дойде едно момче и ми каза, че Ангелчо е получил гърч и тръгват за болница. Веднага тръгнах и аз, но разбрах, че детето е починало. След това Малинка и Митко ходиха в Пещера, прибраха се и след това арестуваха сина ми. Питах ги кой го направи, но никой нищо не каза. След ареста Малинка си тръгна, но само два – три месеца по-късно я видяхме в ТикТок с нов мъж, играеше кючеци и пееше. После научихме, че е бременна, но нещо е станало с детето. Митко си гледаше децата, плащаше градината, гледаше ги. Караше им се като баща, но никога не ги е удрял”, каза още Михайлов – старши.

Делото продължава и към този час с разпита на останалите свидетели. След тях ще бъдат изслушани и вещите лица.

#Асеновград #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"