Три признака, че близък човек, който вече не е между живите, все пак е близо до нас

Три признака, че близък човек, който вече не е между живите, все пак е близо до нас
A A+ A++ A

Смъртта е естественият край на живота. Това е много трудно и болезнено преживяване за всеки един човек. Този, когото сме изгубили, оставя у нас много спомени, мъка и празнина.

Единствената ни утеха е, че смъртта не е краят.

Духовният и материалният свят са разделени от тънка граница и затова често усещаме, че починалите ни близки са близо до нас. 

Много често се случва да сънуваме любим човек, който вече не е сред живите. Според една интересна теория, когато спим, душата ни се пренася в астралния свят, където можем да срещнем призраци.

След като се събудим, съзнанието ни се връща и нощните ни преживявания изглеждат нереални.

Въпреки това си струва да помислим над това, което покойникът е искал да ни каже. Това е най-лесният начин за връзка с живия свят.

Трептяща светлина  

Пресичайки границата между световете, душите нарушават енергийната си матрица. Огънят е един вид "детектор", който ни съобщава за това. Така че, ако нещо подобно се случи и в дома ни, трябва да сме сигурни, че мъртвите ни близки се опитват да разговарят с нас.  

Електроуредите се включват сами

Духовете могат да влияят на работата на електронните устройства. Хората, които живеят в обитавани от призраци къщи, могат да разкажат много неща по тази тема.

Техниката се държи така, сякаш живее свой собствен живот. Телевизорите или аудиоустройствата се включват и изключват самостоятелно, компютрите и мобилните телефони спират да работят. Това също може да е знак, че призраците искат да ви кажат нещо. 

Часовниците спират 

Друг знак, че близките ни, които вече не са между живите, искат да се свържат с нас, е спирането на часовника. Тук няма никакво значение дали той е кварцов, или електронен. Обикновено спират в часа, когато нашият любим човек е напуснал този свят.

Понякога се случва, че часовникът, който досега е работил безотказно, спира в момента, в който и сърцето спира да бие, и повече никога не започва да работи. Също така се случва да видим на циферблата датата на смъртта на любимия си близък или пък други цифри, свързани с нея.

#духове #мистерия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »