Драма! Аборт развалил любовния плам между Аня Пенчева и Стефан Данаилов

Драма! Аборт развалил любовния плам между Аня Пенчева и Стефан Данаилов
A A+ A++ A

Неувяхващият секс символ на родното кино и театър Аня Пенчева пише автобиографична книга, в която ще разкаже за изпепеляващия си любовен роман с българския Ален Делон Стефан Данаилов. В навечерието на 24 май актрисата гостува в „Забраненото шоу на Рачков” по Нова телевизия, но предпочете да запази мълчание за горещата си любов с Ламбо, за която той самият разказа в автобиографичната си книга, пише „Уикенд“.

„Няма случайни срещи. Срещата с едни човек може да ти бъде изпитание, наказание или подарък. Животът ми подари много хубави неща. Написал е нещо за любовта ни. Минаха много години оттогава, но моята книга ще започне така „Дали една любов може да се превърне в приятелство и книга?” Но най-хубав е финалът, където дъщеря ми казва: „Това е книгата, която никоя дъщеря не иска да прочете от майка си”, призна актрисата.

63-годишната Аня изненада зрителите на вечерното шоу с разголения си вид. Звездата на Народния театър бе облякла прозрачно черно боди, което не оставаше нищо на въображението им. Макар че е в предпенсионна възраст, сексапилната майка на две деца и трима внука гордо развява бюст. За радост на мъжката част от аудиторията на забавното шоу, от 40 години гърдите й с обиколка 103 см не са мръднали – сочни и добре оформени както някога.

Пищната си гръд Аня показала за сефте в 3-серийния криминален филм „Тайфуни с нежни имена”, но голи сцени няма. Тогава актрисата е едва 22-годишна. След това актрисата показа бюста си във филмовата класика от 80-те „Хан Аспарух”. Ролята в лентата на Людмил Стайков буквално изстрелва 24-годишната Пенчева с едни гърди пред колежките й. Решаваща за успеха на младата тогава красавица се оказва не толкова играта й, колкото секс сцената й със Стойко Пеев. Камерата се задържа няколко секунди върху голата гръд на Аня докато прави секс с колегата й, влязъл в образа на основоположника на българската държава. Заради еротичните кадри по времето на соца, хиляди младежи зяпали безброй пъти историческата сага. Когато гледал премиерата на трилогияга, самият Тодор Живков възкликнал в типичния за него стил: „С „Хан Аспарух” нашата младеж ще научи българската история. Ха-ха!”

Няколко години по-късно, през 1988 г., Аня отново прави секс със Стойко Пеев пред камера. Този път кинолентата е „Време разделно”, чиито режисьор отново е Людмил Стайков. Преди години бюстът на бившата съпруга на Сашо Диков бе увековечен и от художника авангардист Иван Яхнаджиев. Той го изрисува в стилистиката на боди арта на откриването на магазин на ул. „Витошка”. Съблазнителните цици на звездата от Смолян бяха удостоени с гипсов отпечатък върху фасадата на столичния Театър 199, където има Стена на славата. Поставянето на отливката обаче отприщило гнева на някои нейни колежки от актьорската гилдия. Заради протеста им отпечатъкът дълго стоял немонтиран. Накрая ръководството на театъра взело компромисно решение, монтирайки на стената само едната гърда на Аня в комплект с дланта й.

Актрисата е първата българка, снимала се гола в деветия месец, бременна със сина си Ангел. Пенчева изложи гърдите си на показ и във филма „Време за жени” през 2006 г., а за последен път ги показа в „Забраненото шоу на Рачков”.

По време на гостуването си Аня запази мълчание за горещата си любов с Ламбо, за която той самият разказа в автобиографичната си книга. „Това беше много отдавна“, кратко коментира Пенчева, която също пише книга със спомени.

„Една актриса стана по-специална за мен – Аня Пенчева. Нашата история беше истинска, повече от обикновен флирт. Мисля, че и тя имаше същото усещане – за любов. Аня е другата жена, която съм обичал истински“, споделя Ламбо в „Романът на моя живот“. Заварката между Аня и Стефан станала в края на 70-те по време на снимките на комедията на Никола Рударов „От нищо нещо”. Тогава изгряващата сексбомба е на 22 години и е студентка във ВИТИЗ, Ламбо вече е на върха на славата си и е прехвърлил 35, а от 15 години е и женен мъж. Въпреки че заради нея е готов на развод, в крайна сметка Данаилов прекратява любовната си афера с Пенчева и се връща в семейното гнездо. В арт средите упорито се говори, че причината Ламбо да се раздели с любовницата, е аборт, който тя прави. Аня зачева от него, но решава да премахне детето.

Двамата актьори обаче остават близки приятели и колеги. Днес Пенчева е много щастлива с втория си съпруг. Пред публиката и телевизионните зрители в студиото на Рачков тя отправи емоционално послание към съпруга си – Ивайло Караньотов, който бе на първия ред в студиото: „Искам да кажа, че не е само дъхът и сънят ми, той е душата ми“. Тя бе категорична, че предпочита да е обичана жена, отколкото обожавана актриса.

На снимката: Яня и Стефан в  сцена от "Актрисата" на Питър Куилтър

Снимка: chernomorie-bg.com

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"