Повече слънце и леко затопляне от днес

Повече слънце и леко затопляне от днес
A A+ A++ A

Днес над страната ще има променлива облачност, по-често до слънчево. Сутринта в отделни източни райони все още ще има превалявания, а след обяд краткотраен дъжд ще превали и на отделни места в планините. Ще духа до умерен северозападен вятър.

Дневните температури слабо ще се повишат и максималните ще бъдат между 22 и 27 градуса. Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и през деня ще остане без съществена промяна.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Преди обяд все още с валежи. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 20-23 градуса. Температурата на морската вода е 16-19.

Над планините облачността ще е променлива, намаляваща по-често до слънчево. Преди обяд над източните райони на Стара планина, а след обяд над Родопите и планините в югоизточните райони на страната облачността ще е по-значителна и на отделни места там краткотрайно ще превали. Ще духа предимно умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1 200 метра ще бъде около 14 градуса, на 2 000 метра - около 7.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"