Гаджето на Слави Трифонов издаде къде се е покрил политикът-шоумен! Морската му хасиенда е на ново място

Гаджето на Слави Трифонов издаде къде се е покрил политикът-шоумен! Морската му хасиенда е на ново място
A A+ A++ A

Слави Трифонов e преместил скривалището си от баровския столичен квартал “Бояна" на морето.

Неговата любовница Мартина Джорджевич публикува снимка в социалните мрежи, на която позира в Морската градина. Кадърът обаче не е просто запечатана разходка или краткотрайна почивка, защото Мартина е добавила и текст към фотото- "Нов дом". Това издава, че по всяка вероятност Трифонов е инвестирал в пореден имот но този път лятна хасиенда край вълните.

Миналото лято хора от Бургас издават, че Мартина и Слави отново са били за повече от месец в града, когато тя редовно е била засичана да развява букли из оборотните плажни барове в околията. Преди години Дългия имаше изявени предпочитания към Варна, където притежаваше луксозен апартамент в затворен петзвезден комплекс. Впоследствие обаче го продаде на Филип Киркоров.

Преди Covid-19 да превземе света, Дългия не можеше да бъде забелязан в родните курорти за простосмъртни, а обичайно почиваше в най-скъпите световни вериги, където нощувките прехвърлят 1000 евро на вечер из топ дестинациите в Европа. Любими места му бяха Сен Тропе и Монако. Коронавируса и здравословните проблеми ограничиха пътуванията на Трифонов. Той се придвижва единствено с помощта на патерица, което значително затруднява пътуванията в чужбина, пише "Ретро".

#Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »