Митов: Подслушването ми прилича на ченгеджийска операция

Митов: Подслушването ми прилича на ченгеджийска операция
A A+ A++ A

Тази, бих го нарекъл измама, за подслушването ми прилича на ченгеджийска операция. Мина една седмица, а тези, които твърдяха, че има подслушване на опозиционни политици, имаха всичкото време на света и инструментите на властта. Някой бил казал, но кой не е ясно. Трябва да кажат кои са им източниците. Не могат да се унищожат следите, машините са такива. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов в ефира на БТВ.

"Не може Бойко Рашков да излезе и да каже, че има доказателства и ще ни каже когато той реши, като типичен представител на комунистическата номенклатура. Прехвърлят си топката, единият го казва, а другият го потвърждава, между Атанас Атанасов от ДБ и Рашков", коментира той.

По думите му подобен тип говорене руши доверието в институциите. "Служебният премиер, когато потвърди думите на ген. Атанасов, го попитаха откъде знае, а той отговори, че е научил от медиите", обясни Митов.

„Ние също искаме да знаем дали е имало подслушване и да се разграничим от хората, които са го извършили“, но не се дават доказателства, заяви Митов.

#Митов #подслушване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"