Баща простреля сина си в коляното, после го уби с нож в сърцето! Майката издъхна от ужас над трупа

Баща простреля сина си в коляното, после го уби с нож в сърцето! Майката издъхна от ужас над трупа
A A+ A++ A

Мъж на 73 години от село Смоляновци в община Монтана е прострелял след семеен скандал в коляното сина си на 47 години, след което го е намушкал и с нож в сърцето.

Синът, който се казва Ангел, е починал на място, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът е станал към 22,30 часа снощи в дома на семейството в Смоляновци. При вида на случващото се майката на име Венета, на 70 години, е получила емоционален шок и вероятно сърдечен удар, и е починала на място.

Тя е страдала от сърдечно заболяване и диабет, а тялото е откарано за аутопсия в болница в Монтана.

Убиецът - Георги, е направил пълни самопризнания и е задържан в полицията в Монтана. Използваните от него оръжия - незаконно притежавана самоделна ловна пушка и нож са иззети, назначени са експертизи.

"Никога не съм допускал, че  в това семейство може да се случи такава трагедия. Ангел работеше, беше малко заядлив човек, но не  злоупотребяваше  с алкохол и не беше с буен нрав. Бай Георги се грижеше за болната си жена и така му минаваха дните. Не знам какво е станало, но трагедията е голяма", каза кметът на Смоляновци Пламен Личков, цитиран от "Конкурент".

Образувано е досъдебно производство по член 116 от НК, а разследването се извършва под ръководството на Окръжната прокуратура в Монтана, уточниха от Областната дирекция на полицията в града.

#убийство #Монтана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »