Марешки: Вероятно съм от основните подслушвани, усещам по промяната на сигнала в телефона

Марешки: Вероятно съм от основните подслушвани, усещам по промяната на сигнала в телефона
A A+ A++ A

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки обяви в ефира на „Здравей, България”, че предполага, че е бил един от основните подслушвани политици. По думите му това е ставало в предизборната кампания след президентските избори. 

„В момента, в който видях почти половин милион хора, които застанаха зад мен - това стресира доста хора. Аз усещам по промяната на сигнала в телефона. На 100% през този период съм бил подслушван”, обясни Марешки.

Той посочи, че патриотичните формации ги обединяват интересите на България, на българските граждани. Останалите били обединявани само от далаверата.

„Фалшивите комплименти са характерни за по-младите момиченца и тези фалшиви комплименти между компанията на Слави и Тошко Африкански, на мутрите и Маджото. От това, което говорят помежду си, не виждаме какво ги свърза, но си правят фалшиви комплименти”, уточни Марешки.

Той беше категоричен, че лидерите в новата патриотична коалиция си казвали всичко директно. Дори да имат проблеми помежду си, след това не се правели на ощипани госпожици.

„По-острите думи са характерни за свободните хора, които имат глава на раменете. Лидерите, които са имали по остри думи помежду си, отстъпват крачка настрани, даже назад и пускат по-младите, за да изпълнят програмите”, обясни Марешки.

По думите му, след петгодишното управление на президента Румен Радев и след многогодишни управления на десни и други формации българинът бил доведен до просешка тояга.

„В центъра на Варна видях как един гларус и трима българи се бореха за съдържанието на боклукчийски контейнер”, добави Марешки.

Марешки беше категоричен, че „Българските патриоти” ще се включи в коалиция само в коалиция, която е на определени принципи и приемат десетте точки, които са си определили като приоритет. 

#Марешки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"