Извънредно! Арестуваха шефа на Трето районно полицейско управление в Пловдив Самуил Хаджиев

Извънредно! Арестуваха шефа на Трето районно полицейско управление в Пловдив Самуил Хаджиев
A A+ A++ A

Задържан е шефът на Трето районно в Пловдив Самуил Хаджиев. За кратко време той се издига от патрулен полицай сержант в Четвърто районно, през инспектор в Пазарджик, началник на райнното в Раковски до началник на Трето районно.

Младият шеф Самуил Хаджиев е роден през 1987 година в Кричим. През 2017 г. е добил бакалавърска степен по специалност "Защита на националната сигурност“ във Варненски свободен университет. В системата на МВР започва работа през 2011 г. като полицай в РДГП "Елхово“.

От  2013 г. заема същата длъжност, а впоследствие става и старши полицай, в сектор "Охрана на обществения ред“ в Четвърто РУ – Пловдив. В периода  2014-2015 г. е младши разузнавач в сектор "Криминална полиция“ на същото подразделение, а през 2018 г. е назначен като разузнавач в отдел "Криминална полиция“ при ОДМВР – Пазарджик.

От 21 август 2019 г. е полицейски инспектор в сектор "Охранителна полиция“ на Шесто РУ – Пловдив. След това засатва начело на РУ Раковски. От зимата на 2020 година е шеф на Трето районно.

За постигнати високи професионални резултати по време на службата си в МВР е награждаван многократно. Заедно с него е задържан и друг служител на полицията от скандалното.

Трето районно под тепетата през годините стана емблематично за куп нередности, натиск върху хора, топене на невинни по поръчка, адъри върху незаконни бзнеси и други стряскащи практики - по описанието на пострадали. То отдавна е забъркано в куп потресаващи случки, служителите му са рядко нагли, с държание на мутри, така че не е изненада, че в момента там се провежда акция на Вътрешна сигурност, последвана от арест на началника, изнасяне на документация и обиски.

#Трето районно полицейско управление #арест #самуил хаджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"