Тлъсти пачки: Любо Нейков лапа 250 бона от три телевизии за 1 месец! Слави го иска обратно

Тлъсти пачки: Любо Нейков лапа 250 бона от три телевизии за 1 месец! Слави го иска обратно
A A+ A++ A

Цели четири телевизии се бият за Любо Нейков в ефира си. Това са БНТ, Би Ти Ви, Нова и каналът на бившия му шеф Слави Трифонов – 7/8 ТВ. Вместо да избере една от всички тези възможности за работа, както обикновено се прави, комикът е намерил начин да прибира едновременно хонорарите от три от тези телевизии. Засега избягва единствено ангажимент при Слави.

В резултат на това само през месец май се очаква звездата да прибере четвърт милион във вид на хонорари. За разлика от други артисти и продуценти, които с железни договори се задължават да работят с една-единствена телевизия, отказвайки ангажименти във всички останали, Любо Нейков си е издействал правото да работи с когото пожелае.

Той е успял да нагласи участията си така, че да бъде едновременно в няколко конкурентни един на друг ефира. В момента той се изявява в Нова телевизия, където е актьор и продуцент в сериала "Откраднат живот", и в Би Ти Ви, където работи в цели две предавания.

Едното от тях е "Комиците". Там Нейков отново е актьор и продуцент. Другото е "България търси талант", където звездата зае мястото в журито на отлъчения заради политическите си амбиции Любен Дилов. Проста сметка показва, че само през май едрият артист ще прибере пари от 5 различни канала: два в "Откраднат живот", два в "Комиците" и един в "Талантите". Размерът на хонорарите се пази в тайна, но според неофициална информация само актьорските му възнаграждения от години възлизат на 10 хиляди лева на епизод.

При участие в три епизода от лекарската драма на Нова и един в "Комиците" това означава 40 бона на седмица. Отделно му се полага заплащане като продуцент и отчисления от постъпленията от реклами в предаванията му.

Добавяйки и хонорара от "Талантите", е напълно възможно общото му възнаграждение този месец да стигне поне 250 000 лева. Актьорът точи зъби и за пари от Българската национална телевизия. Само преди месеци едрият той бе централна фигура и в нейната новогодишна програма заедно с покойната вече легенда на българското кино Татяна Лолова. 

Всичко това превръща Нейков в артиста с най-сериозно екранно присъствие в трите национални телевизии в страната. Към него обаче нескрит интерес проявява и бившият му работодател Слави, който преди години пръв му даде национален ефир в "Шоуто на Слави" в Би Ти Ви.

Още преди време той съобщи, че е предлагал на Нейков и Милошев да работят в 7/8 ТВ, но получил категоричен отказ, пише "Уикенд“. Въпреки това обаче преди няколко месеца те бяха на крачка от договор с него за предаването си "Комиците". 

#Любо Нейков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »