Мария Бакалова върти любов с ексцентричен импресарио-милионер, който е бисексуален

Мария Бакалова върти любов с ексцентричен импресарио-милионер, който е бисексуален
A A+ A++ A

Веднага, след като българската звезда Мария Бакалова се появи на връчването на наградите „Оскар“ под ръка с известния мениджър на таланти Кейд Хъдсън, щатските таблоиди недвусмислено определиха смуглия красавец за гадже на нашата актриса. 32-годишният мъж, който в миналото е работил за емблематични фигури от шоубизнеса като Бритни Спиърс, макар и слабо познат на публиката, е една от най-ексцентричните и скандални фигури в средите на богатите и известните отвъд Океана.

За връзка между него и Мария се заговори още в края на миналата година, когато двамата бяха изловени от папараци да се гушкат на плажа в Маями. Бакалова обаче отрече отношенията ѝ с агента да преминават границите на приятелството и съвместната работа. Появата на Кейд в нощта на оскарите обаче говори друго. Хъдсън е известен не само с отличния си нюх към откриването на таланти, но и с многопосочната си интимна ориентация. Бизнесменът е откровено бисексуален, а през 2013 г. беше обвинен в посегателство от младия актьор Шон Роуз. Последният показа есмеси, в които Кейд го кани на уикенд с взаимна консумация в замяна на роля в известен сериал.

Скандалът бързо се потули и Хъдсън хитро измести по-голямата част от бизнеса си в Европа, където се е запознал и с нашенката. Кейд официално е агент на Мария след пробива ѝ във втората част на филма „Борат“. Самата тя и преди е публикувала снимки с него в интернет. Сред клиентите му в момента освен българското момиче са звезди като Ема Робъртс, Зак Ефрън и др. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »