Жена, бременна със 7 бебета, в крайна сметка роди 9

Жена, бременна със 7 бебета, в крайна сметка роди 9
A A+ A++ A

Светът е голям и чудеса дебнат отвсякъде! Жена се сдоби не с едно, две или три деца наведнъж, а с цели девет! Чудото се случило във вторник, а щастливката е млада майка от Мали, пише BBC.

Преди раждането ултразвукът показвал наличието на седем бебета в утробата на 25-годишната Халима Сисе, но какво било учудването на лекарите, когато се оказало, че появата си на белия свят навън очаквали още две мъничета.

Бременността на Халима с толкова много бебета привлече вниманието на лидерите на западноафриканската държава още преди раждането на рожбите ѝ. След като през месец март лекарите съобщили, че жената се нуждае от специализирана помощ заради препълнената ѝ утроба, властите реагирали мълниеносно и се притекли на помощ. Така Сисе се озовала в Мароко, където родила децата си.

"Новородените – пет момичета и четири момчета, както и майката се чувстват добре", гласи радостната вест, която министърът на здравеопазването на Мали Фант Сибиа  разпространи сред световните медии. Децата били родени с цезарово сечение.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"