Грозен скандал в комисията: Манолова вика НСО, Илчовски заговори за Мата Хари

Грозен скандал в комисията: Манолова вика НСО, Илчовски заговори за Мата Хари
A A+ A++ A
 
 
Председателят на комисията по ревизия, която ще проверява управлението на Министерски съвет през последните 10 години, Мая Манолова поиска депутатът от ГЕРБ Маноил Манев
 
Мая Манолова поиска Маноил Манев да бъде отстранен от заседанието, като прекъсва изслушването на агробизнесмена Светослав Илчовски. 

Втора точка на дневния ред на днешното заседание на комисията е излушването на агробизнесмена.
 
 

Ебдикирали ли са от задълженията си НСО или са тук?

Къде е председателката на парламента! С тези викове председателят на Временната комисия за ревизията Мая Манолова поиска служителите на НСО да дойдат и да отстранят някои депутати от залата. В залата вече няколко часа цари пълен хаос. Викове, обвинения и лични нападки съпъстват заседанието от началото му. А докато Манолова търсеше квестори и служители на НСО, депутатите от ГЕРБ-СДС питаха останалите си колеги от другите партии как не им е неудобно да учатстват в цирка на Манолова. "Не може да отстранявате народни представители от зала. Не можете да отстранявате хора от Народното заседание, не се заблуждавайте", предупреди Маноил Манев.

70 млн. Лв. Кухи сделки ме караха да правя в името на премиера. Това заяви бизнесменът Светослав Илчовски по време на изслушването му в комисията за проверка. Всичко беше контролирано от машината на ГЕРБ. Тя е свързана с финансови престъпления. Купуваш кухи акции от една компания на 100 лв, ама те струват 50.

Тези хора от ГЕРБ бъркат в джобовете на всеки. Предоставил съм на комисията снимки. Поканиха ме на разходка в Монако. Искаха фиктивен оборот. Дал съм документи, за да го докажа, от 2017 г. са те.. Имам свидетели. Многократно са ме карали да правя такива сделки.

Ще пусна сигнал до прокуратурата. Благодарен съм на Софийската районна прокуратура и им благодаря, че ме изпъкнала от лапите на хората срещу мен. Машините за напоителни системи - бяха ме помолили да дам пари, за да се пуснат. Никой не ме е пратил на комисията. Не познавам Мая Манолова. Нямам оръжие, не съм стрелял по човек, отговори той на въпроси на Тома Биков. Похвалиха ни се, че са почерпили жена с 5000 лв да обслужва премиера, коментира той самоличността на Мата Хари и чекмеджетата с пачки в спалнята на премиера.

#Мая Манолова #Илчовски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »