Борисов влезе в болницата с Burberry, излезе с любимата марка на Ни Ло за 600 лева

Борисов влезе в болницата с Burberry, излезе с любимата марка на Ни Ло за 600 лева
A A+ A++ A

Премиерът в оставка Бойко Борисов влезе в болница с ултра скъпа ватирана блуза Burberry. Оказа се, че тя струва между 592 и 687 долара.

Потребители на социалните мрежи са изумени от разкоша, който демонстрира той.

По-рано днес изписаха Бойко Борисов от болница "Софиямед". Той беше в лечебното заведение, където по спешност в понеделник му направиха операция на менискуса.

На излизане той благодари на лекарите, че за пети път го спасяват. "Да се надяваме за последен, макар че няма да мирна, това е сигурно". Борисов обясни, че няма как така да се яви в парламента. Но не мисли да се оттегля от партийните ангажименти.

Премиерът в оставка отново бе облечен в колоритна жълта блуза на скъпа марка. За това оповести Светослав Трайков, едно от лицата на летните протести у нас във Фейсбук.

Борисов е заменил така обсъжданата дреха на Burberrу, с такава на друг известен бранд, любим не на кого да е, а на  Николета Лозанова.

Ето какво написа той във Фейсбук профила си:

В най-бедната държава в ЕС, която е и първа по корупция заради 11 години ГЕРП, 🐭Буци🐭 си ходи облечен в скъпи маркови дрешки ежедневно. Жълтеникавото пуловерче на снимката е от любимата марка на Nikoleta Lozanova - PANGAIA и този път е само 2 пъти по-скъпо (към 600 лева) от размера на пенсиите, които вземат над 360000 възрастни хора в ГЕРБоландия. В шкафчетата МУ има достатъчно де, наистина не ГО мислете.

 

#Борисов #болница

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"