Бойко изригна със среднощна СНИМКА: Многофункционален съм, но си пазя енергията, за да надбягам противниците

Бойко изригна със среднощна СНИМКА: Многофункционален съм, но си пазя енергията, за да надбягам противниците
A A+ A++ A

Премиерът в оставка Бойко Борисов явно скучае в болница "Софиямед", където се възстановява след оперативна интервенция на десния крак. Той пусна среднощна снимка с фланелка на нападателя Джейми Варди, който е острие на английския футболен клуб Лестър. Екипът е надписан с посвещение специално за Борисов, а цветът му е като този на любимия му Леви - син.

Днес министър-председателят за пореден път си намери причина, за да не се яви в Парламента, при все, че в неделя беше обещал да го стори при всякакви обстоятелства. Лекарска забрана да се натоварва, макар че вече ходи с помощта на патерица, е в основата на това и този път НС да бъде финтирано.

Иначе на снимката, която Борисов публикува на страницата си във Фейса е пълно с харесвания и коментари - половината одобрителни, а другата меко казано обидни за премиера. Към фотоса лидерът на ГЕРБ прикрепи следното послание, което си е намек, че засега Борисов се оттегля на заден план, но крои планове скоро да контраатакува и отново да излезе под прожекторите:

Благодаря ти Джейми Варди!Нападател е стратегически пост, но в модерния футбол нападателите сме многофункционални играчи. На този етап, казано на футболен език, ми е важно да си пестя енергията, за да може когато се наложи, да надбягам противниковата отбрана.

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »