Поп-фолк фурията Андреа пише книга

Поп-фолк фурията Андреа пише книга
A A+ A++ A

Поп-фолк фурията Андреа се заема с нова задача. Изпълнителката на Vitamin ще си направи кратка почивка от музиката, като вместо това ще се посвети на писането на книга.

Томчето й ще бъде повлияно от собствената й история. Въпреки това то няма да се фокусира върху кариерата й в лекия жанр, пробива й в чужбина или върховете и спадовете във връзката й с Кубрат Пулев. Вместо това книгата й ще се фокусира върху нейните прадеди.

„Надявам се, да Ви е интересно и да ми дадете насока как си представяте да бъде книгата ми. Младите трябва да се интересуват от рода си и да не забравят от къде идват. Защото много често това определя накъде са тръгнали“, споделя певицата.

В социалните мрежи тя вече започна да изгражда родословното си дърво. Така, тя представи пред последователите си своя прадядо Георги, който – по думите й - стои зад внасянето на първия акордеон в страната.

„Запознал се е с прабаба ми в театър “Ренесанс”. По онова време е пял в хора там, по-късно започва да членува в партия “БЗНС”, “Звено”, които са били срещу Царя и попада в затвора. След това започва да се занимава активно с бизнес. Да не забравяме, че е добър художник, изключително интересен човек с голям характер - все пак е бил зодия овен.”, отбелязва още блондинката.

#Андреа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »