Сараят на Доган в Росенец вече официално е плаж, до който има свободен достъп

Сараят на Доган в Росенец вече официално е плаж, до който има свободен достъп
A A+ A++ A

Ивицата пред летния сарай на Ахмед Доган на нос "Чукалята" в "Росенец" вече е нанесен в кадастралните карти като плаж, съобщи депутатът от "Демократична България" Димитър Найденов, който преди около година бе в основата на акцията на своята партия в района, където впоследствие той, Христо Иванов и Иво Мирчев дебаркираха с моторна лодка и се стигна до събития, които всички знаят. 

Припомняме, че в последната година се водеше дълга битка, за да се докаже, че това именно е плаж, а не земеделска земя, както твърдеше фирма "Стрейтлайн“ и арх .Калин Тихолов, собственик на постройката на плажа и приближен на почетния председател на ДПС. 

"Битката, която проведохме за отвоюването на завзетия плаж приключи с победа. Пътят, който води до плажа става невъзможно да бъде частен. Обещанието, което поех след гласуването ми на 28 април, като общински съветник, да направя всичко възможно да поправя грешката си и върна пътя отново на гражданите, е изпълнено. Нещо повече! Пътят никога вече няма да може да бъде отнеман от тях, именно защото се погрижих мястото, до което той води да е плаж. Площтта на новия български плаж е 1412м2. И да- скоро над него ще се вее гордо българското знаме, както обещахме", обяви Димитър Найденов.

#Ахмед Доган #Росенец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »