Ангелов към депутатите: Колеги, някои от вас отричаха пандемията

Ангелов към депутатите: Колеги, някои от вас отричаха пандемията
A A+ A++ A

Здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов се обърна към депутатите от 45-ото Народно събрание от парламентарната трибуна. Той коментира и изказванията на част от тях по темата със закриването на Националния оперативен щаб (НОЩ).

„Слушах всичко, което се каза за щаба, гледах много внимателно загрижеността на всеки един от изказалите се народни представители за здравето и живота на българските граждани“, заяви Ангелов.

Той неколкократно призова депутатите да спазват закона и да си поставят маски: „Само, че не разбирам едно: когато от тази трибуна се говори за живота и здравето, кога сме истински, кога казваме истината – когато говорим от парламентарната трибуна или когато стоим в залата без маски“?

Ангелов се обърна към зам.-председателят на парламента от ПГ „Изправи се! Мутри вън!“ Татяна Дончева. „Ето например, госпожо Дончева, вие неправилно си носите маската. Тогава за каква мисъл за живота и здравето на българските граждани говорим“. Ангелов визираше това, че маската на Дончева не покриваше носа ѝ, каквото е изискването.

#депутати #маски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"