Син закла майка си - една от най-известните учителки в Кърджали ВИДЕО

Син закла майка си - една от най-известните учителки в Кърджали ВИДЕО
A A+ A++ A

Под ръководството на Окръжна прокуратура-Кърджали започна разследване на причините за смъртта на 52-годишна жена от областния град. Убийството бе извършено в понеделник сутринта. Жената била наръгана няколко пъти, но успяла да излезе на етажната площадка в търсене на помощ.

Съседи чули ужасяващите викове на 52-годишната жена от жилището й на шестия етаж. Комшия пък подал сигнал до 112 около 7.30 часа, пише всекидневникът "24х7 Родопи". На място пристигнали екипи на Спешна помощ и полицията. Жертвата била откарана в болницата, но медиците не успели да я спасят. 22-годишният мъж е задържан за 72 часа, като след изтичането на срока се очаква прокуратурата да поиска постоянно задържане под стража.

52-годишната Даниела Дамянова била дългогодишна учителка. Тя преподавала по български език и литература в професионална гимназия в областния град. Няколко пъти дори е била награждавана за 24 май. Дълги години е преподавала и в Джебел.

Синът й пък бил студент в Пловдив. В момента обаче обучението му било онлайн и затова младият мъж се прибрал в Кърджали.

Съседите на семейството бяха разтърсени от трагедията. Казват, че семейството било сплотено и за пример. Огромна локва кръв на етажната площадка пък свидетелстваше за жестокото деяние.

Все още не са ясни мотивите на Стоян. Няма данни да е взимал наркотици, няма и данни да е страдал от психическо заболяване. Той се прибрал в Кърджали заради ограниченията заради коронавируса.

Съпругът на Даниела Дамянова е бивш служител в транспортна полиция, в момента е във Великобритания, тъй като работи като международен шофьор.

#убийство #Кърджали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници