Йорданов припомни, че Борисов е предлагал депутати и след изборите през 2013 (СНИМКИ)

Йорданов припомни, че Борисов е предлагал депутати и след изборите през 2013 (СНИМКИ)
A A+ A++ A

Зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов припомни в Туитър думите на Бойко Борисов, който през 2013г. е предложил и на ДПС и БСП да съставят правителство, като им даде 20 депутати.

По-рано днес Бойко Борисов предложи на партията на Слави Трифонов да им даде 10 дежурни депутати, които да помогнат за сформиране на ново правителство.

"Тяхната игра най-вероятно ще бъде да предизвикат още хаос. Ние носихме отговорност до изборите. Оттук нататък колегата, политик Слави Трифонов, трябва да излезе и да си поеме отговорност. Дали е първи или втори в случая няма никакво значение. Ние ще предложим, те няма да го изберат и ще дойде той наред. Затова най-колегиалното го молим да почнат да си правят състава на правителството. Това е много тежка и сложна задача. Да не дезертират, да не се оправдават, готов съм да имам 10 дежурни депутати да ги подкрепят. За мен е важно да има стабилно управление в държавата. Аз си обичам държавата, искам бизнеса да се чувства спокоен, а той може да е такъв само когато има правителство и парламент, които работят", коментира Борисов.

#Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »