Памела Андерсън: Много харесах съквартирантите, Багата – победител!

Памела Андерсън: Много харесах съквартирантите, Багата – победител!
Памела подчерта, че най-симпатични от съквартирантите са й синът на бившия министър на културата Стефан Данаилов – Влади, и журналистката Кристина Патрашкова. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Памела Андерсън много е харесала българските звезди, които за кратко й бяха съквартиранти в Къщата на ВИП Брадър.

„Прекрасни хора, много е приятно. Обичам да правя такива неща, да посещавам различни  места, да се забавлявам, да се запознавам с нови хора и да опознавам различни култури“, каза световноизвестната блондинка в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

Памела подчерта, че най-симпатични от съквартирантите са й синът на бившия министър на културата Стефан Данаилов – Влади, и журналистката Кристина Патрашкова.

„Много духовен и забавен е. Има мнение за всичко. Интересен е, мирен, има собствен подход, ревностно защитава мнението си и не върви с общото мнение“, сподели Пам за Владо.

За Криси Патрашкова пък холивудската звезда заяви: „Много я обичам!“.

„С нея си поговорихме повече за България, за културата, за политика, за Националната галерия. Тя ми разказа повече, защото аз не знаех много“, допълни „спасителката на плажа“.

На въпрос дали има предчувствие кой ще бъде победител, Памела Андерсън отговори, че ММА боецът – Благой Иванов Багата, й се струва изключително интересен играч.

„Много е симпатичен и приятен. Мисля, че хората ще се влюбят в него“, каза тя.

По повод спекулациите, че е имала претенции за това какво да има в стаята й, звездата отрече да е имала специфични изисквания, които да е поставяла пред продуцентите.

„Помолих само за вегетарианска храна, чай, кафе, препечени филийки, фъстъчено масло. Това ми трябва, за да оцелявам“, сподели Пам.

Тя допълни, че от време на време си слага малко мляко в кафето, но иначе не използва животински продукти.

На въпрос на Гала дали това е тайната за поддържаната й фигура, Памела Андерсън отговори, че вегетарианството има само частичен принос. Тя обясни, че танцува много и яде малко.

#риалити шоу #Памела Андерсън #Къщата #Вип Брадър #Кристина Патрашкова #Нова телевизия #Багата #Гала #Стефан Данаилов #България #Благой Иванов #Багата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »