Памела Андерсън призна, че избягала от къщата на "ВИП Брадър"

Памела Андерсън призна, че избягала от къщата на "ВИП Брадър"
Във вторник стана ясно, че Памела е напуснала Къщата още през първата си вечер в нея и е предпочела да спи на хотел. Снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Световната звезда Памела Андерсън, която е за първи път в България призна, че е излязла от Къщата на "ВИП Брадър" още през първата вечер на своя престой в реалити шоуто.

Това тя направи по време на интервю в предаването „На кафе” по Нова телевизия.

„Заведоха ме на пазар и попълних гардероба си. Все пак мисля, че откриха багажа ми и скоро ще ми го доставят. Най-много ми липсваше козметиката за лице и обувките от багажа“, сподели блондинката в интервюто, което беше записано във вторник, но излъчено в сряда сутринта.

Във вторник стана ясно, че Памела е напуснала Къщата още през първата си вечер в нея и е предпочела да спи на хотел, защото в луксозния дом, който обитават звездните български съквартиранти, нямало топла вода.

Памела Андерсън поискала да прекара и вечерта във вторник в хотел преди полета към Лос Анджелис в сряда сутринта.

Американката е гвоздеят на новия сезон на "ВИП Брадър". Памела Андерсън влезе в понеделник малко преди 22:00 часа в Къщата и предизвика небивал интерес в България, като предаването по Нова телевизия се е гледало от над 900 000 зрители.

#Лос Анджелис #Нова телевизия #Вип Брадър #Къщата #България #Памела Андерсън #риалити шоу

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници