БСП ще прави паралелно преброяване във всички секции и тогава ще коментира резултати

БСП ще прави паралелно преброяване във всички секции и тогава ще коментира резултати
БСП
A A+ A++ A

Първо искам да благодаря на всички български граждани, които в днешния ден излязоха и упражниха своето право на глас, въпреки заплахите за лошо време, сняг, студ, въпреки заплахите от COVID-кризата, която ще ги разболее, ако отидат да гласуват. Не се изплашиха и около над 50% излязоха и упражниха своето право на глас". Това заяви Георги Свиленски, председател на Националния предизборен щаб на БСП, цитиран от Нова телевизия. 

"Искам да благодаря на всички участници в СИК от всички политически сили", каза още Свиленски.

Той обаче заяви, че БСП няма да коментира изборните резултати тази вечер, поради динамиката на социологическите прогнози и  екзитполовете.

 „Ние извършваме пълно паралелно преброяване във всички секции в страната. Резултатите от това паралелно преброяване ще ви бъдат предоставени веднага след като имаме всички протоколи. И се надяваме разбира се, тези резултатите да съвпаднат с тези резултати, които след това ще обяви ЦИК”, каза Свиленски. „Всички коментари относно тези прогнозни екзитполове, оставаме на другите политически партии. Ние ще коментираме истински резултати", заяви още Свиленски. 



#БСП #Георги Свиленски #паралелно преброяване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"