Найденов: ГЕРБ управлява, защото Борисов не прави компромиси

Найденов: ГЕРБ управлява, защото Борисов не прави компромиси
Мирослав Найденов смята, че една от причините сегашното правителство да управлява е, че премиерът Борисов не прави компромиси. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Управлението на ГЕРБ и лично на лидера на партията Бойко Борисов е пример за безкомпромисност и принципност, които нямат аналог, заяви земеделският министър Мирослав Найденов.

„В тази тежка криза от нашето правителство не могат да се очакват чудеса, но това, което даваме като пример по безкомпромисност и принципност, лично от лидера на партията, няма аналог“, каза министърът в интервю за ТВ7.

С тези думи той коментира отстраняването на регионалния лидер на ГЕРБ във Враца Николай Коцев, след като стана ясно, че е отправял заплахи към бившия директор на АЕЦ „Козлодуй“ Александър Николов.

Мирослав Найденов смята, че една от причините сегашното правителство да управлява е, че премиерът Борисов не прави компромиси.

Министърът изрази надежда, че това ще бъде оценено от хората на предстоящите парламентарни избори през есента на 2013 г.

„Не вярвам и не допускам, че ще бъда предложен за лидер на ГЕРБ във Враца, имам много работа като министър, а партийната работа също изисква време“, коментира Мирослав Найденов публикации в пресата.

Земеделският министър посочи още, че не се притеснява от създаването на комисия към парламента, която да разследва случаи на корупция.

„Комисията би имала смисъл, ако се стигне до край. Хората искат действия“, констатира Мирослав Найденов.

#парламентарни избори #Александър Николов #АЕЦ „Козлодуй“ #Николай Коцев #Враца #Мирослав Найденов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »