Арестуваха кметско синче, което се блъсна в 3 коли, заби се във витрина, а после избяга

Арестуваха кметско синче, което се блъсна в 3 коли, заби се във витрина, а после избяга
A A+ A++ A

Водачът на лек автомобил, марка "Субару", който е причинил пътнотранспортно произшествие в центъра на Панагюрище е задържан. Установена е самоличността му - 21-годишният Иван Белишки - син на кмета на Панагюрище Никола Белишки.

Белишки, който преди време бе спипан като търговец на ензаконни антикварни вещи, сега е задържан по досъдебно производство на Районна прокуратура - Пазарджик за катастрофа. Повдигнато му е обвинение имуществени щети за престъпление по чл. 343 ал. 1 буква А във вр. чл. 342 ал. 1 от Наказателния кодекс. Това информираха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Шофьорът на автомобила бе издирван заради инцидент, при който блъсна три паркирани автомобила и се вряза във витрината на голям търговски обект. След това той и още четирима негови връстници, които са били с него в автомобила са напуснали местопроизшествието. По-късно колата бе открита изоставена на пътя към местността Панагюрски колони. 

Иван редовно се замесва в скандали. Преди време се похвали, че е без маска на стадиона за мача на ЦСКА срещу Клуж, а изцепките му из барове и дискотеки в столицата и други градове са традиция.

#Панагюрище

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"