Явор Бахаров се изповяда, призна, че има лошо пиянство и че се готви за затвора! Изказа съболезнования за съдията, който го осъди

Явор Бахаров се изповяда, призна, че има лошо пиянство и че се готви за затвора! Изказа съболезнования за съдията, който го осъди
A A+ A++ A

Първо много ме беше срам. Непосредствено след случката февруари месец имаше премиера на "Съни бийч" и нея трябваше да пропусна. Не върви след такъв инцидент да излезеш усмихнат да представиш проект. Веднага след това едно представление на Радичков ми беше отвратително. За сцената е необходимо едно самочувствие, което ми беше избягало, после започнах да го възвръщам. Това каза пред bTV актьорът Явор Бахаров, заловен да шофира с алкохол и наркотици.

"Самият полицай каза: "Дъщеря ми е на 5 години, ако я беше ударил на тротоара. Тогава казах: "Ето, сложи ми белезниците". Тогава осъзнаваш, че това е белият кахър. Сега навредих на майка ми, на баба ми, на хората около мен. С наркотиците нямам проблем, по-скоро алкохолът ме кара да съм превъзбуден. Не съм пияница, не пия честно, но нямам най-доброто пиянство. Буен съм. Когато съм напрегнат поради други причини, после, като пийна и се озлобявам. Като съм в добро настроение, като пийна и се усмихвам, защото душата ми се чувства добре. Тази беда ме накара да се чувствам по-силен, по-съобразителен", каза още той.

"Едната ми баба почина, тя беше възрастна, но се обвинявам, че може би този процес е ускорил леталният изход", каза още актьорът. На въпрос далие готов да влезе в затвора, Бахаров отговори: "Да, в тази година и половина се подготвям за всичко. Според мен тази присъда и да стане ефективна, не е нещо, което не мога да преживея, все си мисля че сме свидетели на много по-страшни неща", каза още той.

"Каквато и да е присъдата, ще ми седи като обица дълго време, но първо трябва себе си да успокоя и после публиката и хората около мен ще са по-спокойни", добави актьорът "В България имаме много проблеми с катастрофи, наказанията не са достатъчни или не са правилни", добави още той.

"В моя случай беше празнична вечер, бях спал 4-5 часа и трябваше да се кача и да карам ски. Докато се обличах, усещах, че съм още замаян, мислех, че ще отида да се пусна по склона и всичко ще мине, но така и не се пуснах", каза още Бахаров.

"От много малко нещо може да се прекатури основния път в живота, така че не подценявайте дребните неща, не сядайте пили или пушили зад волана, сериозна е работата. Една грешка променя съдбата не само на вас и вашите родители, близки, на пострадалите хора, на целите техни семейства. Шофирането не е безотговорна работа, трябва да се внимава и да се действа отговорно", обърна се Бахаров към зрителите.

"На нашите казвам - съжалявам, че ви причиних тези мъки и беди, надявам се с другите си изяви да мога да балансирам. Вчера разбрах, че внезапно си е отишъл съдията от районния съд в Разлог, който ме осъди. Искам да изкажа съболезнования. С този човек 6-7 месеца се виждахме. Виждаш, че 1 г. затвор, глоба 10 хил. лева - това е дреболия, хората си отиват. Другият ми призив е хората да спазват дистанция и да спазват всички мерки. Хора си отиват, другото ще мине", каза още той.

#Явор Бахаров #затвор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай