Искат оставките на Борисов и Гешев с масови протести и блокади на пътища из страната в събота

Искат оставките на Борисов и Гешев с масови протести и блокади на пътища из страната в събота
A A+ A++ A

Протестиращите срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев организират блокада на всички пътища в страната. Планът е това да стане на 27-ми март. Организатор е групата във Фейсбук "ПРОТЕСТ 20/21 - ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА"

Ето какво съобщават организаторите:

На 27-ми март т.г., в Ден 262-ри от нашия антиправителствен протест срещу бойковизЪма и каскетщината, мафиотизирали и мутризирали нашето Отечество - Република България, ние - протестиращите граждани:

1.) Обявяваме Всеобща национална блокада на цялата републиканска пътна мрежа в страната.
2.) Призоваваме всички будни български граждани, имащи правоспособност за водачи на автомобили да се организират и да проведат блокиране на пътните артерии около своите населени места.
3.) Организираме централен Автопоход "БЛОКАДА", който ще тръгне в 10:30 ч. от сградата на БНБ в София и ще стигне до мястото на Единението на Българската нация, където ще бъде издигнат Българския трибагреник.
4.) Призоваваме всички наши сънародници за активност в тези инициативи като приканваме за масово участие и в общия Автопоход, тръгващ от Българската столица.
5.) Известяваме, че на следващия 263-ти протестен ден - неделя, 28-ми март т.г., когато се чества паметта на първия български светец - св. княз Боян Енравота, от 11:00 ч. пред БНБ ще тръгне нашия традиционен поход до личния дом на лицето Бойко Методиев Борисов, за да се помолим за избавлението на България от престъпника и неговата шайка.
БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ!
БОРЕТЕ СЕ ЗА ВАС И ВАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ!
НЕКА БЪДЕМ АКТИВНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!
НЕКА ОСВОБОДИМ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ ОТ МАФИЯТА!
Н А П Р Е Д !!!

#Бойко Борисов #протести

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"