Васил Божков сензационно: Идвам, завръщам се! СНИМКА

Васил Божков сензационно: Идвам, завръщам се! СНИМКА
A A+ A++ A

Забегналият в Дубай бивш хазартен бос и анстоящ лидер на партия - Васил Божков, хвърли бомба на страницата си втв Фейса.

Той твърди, че според Съда на ЕС в Люксембург европейската заповед за арест, издадена от прокуратурата без санкция на съда, е невалидна. Още вчера Уестминстърският съд (Westminster Мagistrates’ Court) в Лондон е прекратил всички дела от България, образувани от Иван Гешев и неговите предшественици по европейски заповеди за арест. Определени са като “негодни”, пише Божков, като публикува и линк с информацията: 

http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=238710&pageIndex=0&doclang=EN&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=4365443&fbclid=IwAR0G_QcEedcKqATRthYfh20Avy5XN4x5ILGwRDNS8YuzSqS9MQDU6W6S4KY

Това решение важи и за онази европейска заповед за арест, за която се твърди, че е издадена и на мен и връчена на назначен от Каскета служебен защитник. Дори и да има такава заповед, тя вече е негодна. Като Иван Гешев, пише още в публикацията на бизнесмена и основател на ПП "Българско лято".

#Васил Божков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"