Генералът отговори на ресторантьорите: Идва ми аз да се заснема, за да взема наградата за себе си

Генералът отговори на ресторантьорите: Идва ми аз да се заснема, за да взема наградата за себе си
A A+ A++ A

Миналата седмица собственици на заведения обявиха парична награда за „главата на членовете на щаба за борба с коронавируса“. Първа награда от близо 4000 лв. под формата на пари в брой и ваучери за консумация плюс спа почивка ще спечели първият, който със снимка или видеоклип докаже, че здравните власти сами нарушават заповедите си и посещават заведения.

Хвърлената ръкавица е породена от напрежението, което съществува между Щаба и ресторантьорите заради забраната за работа на заведения извън хотелите, в което част от бранша вижда двоен стандарт.

Обявата хвърли съмнения за това дали вече не саъществуват подобни кадри, а днес здравният министър и председателят на щаба отговориха на предизвикателството.

„Аз си спомням много ясно кога съм бил на заведение - месец преди да затворят“, обяви проф. Ангелов, което означава, че за последно кракът му е стъпвал в заведение около ноември миналата година. По думите му акцията на Сдружението на заведенията в България го е изненадала със своята оригиналност и добави, че именно заради това поведение трудно могат да се седнат на една маса с хората от бранша.


„Такава снимка не може да има“, категоричен беше ген. Мутафчийски и призна, че е изненадан, че все още не се е появил фалшификат на подобна снимка. „Чак ми идва аз да ида да се заснема, за да взема наградата за себе си“, каза директорът на ВМА.

#Мутафчийски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »