Рита Ора описа проекта, заснет у нас като „най-трудния и вълнуващ“ в кариерата си

Рита Ора описа проекта, заснет у нас като „най-трудния и вълнуващ“ в кариерата си
A A+ A++ A

Рита Ора описа най-новия си музикален видеоклип, заснет в България, като „най-трудния и вълнуващ“ в кариерата си.

Интересът към краткия филм не стихва, а съвсем наскоро изпълнителката даде интервю за Evening Standard, в което разкри повече подробности около заснемането му.

„Беше невероятно да миксирам толкова много култури заедно и да създам изцяло нов свят от тях. Снимките на филма в България ми дадоха шанс да покажа невероятна архитектура, епичен сценарий и исторически забележителности. Вълнувам се, че мога да споделя с широката публика красотите на тази част от света. Има много локации, температурите бяха минусови. Наистина исках да покажа нещо уникално и да пресъздам фантастична приказка. Исках да пресъздам вибрациите на влакче на ужасите“, заяви тя.

Видеоклипът към Bang дебютира на 12 феруари в YouTube и вече има над милион и половина прегледа. В него тя е използвала кадри от Перник, както и от световноизвестния паметник на Бузлуджа.

 На голяма част от кадрите Ора позира в носия, която се оказа албанска. Тя е дело на дизайнера Валдрин Сахити, който се изказа доста неласкаво за България. „България няма да бъде запомнена с нищо в следващите 100 години“ - написа той в социалните мрежи, а малко след това изтри поста си.

#Рита Ора #Рита Ора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"