Тарторът на Сектор Г Росен-Животното: Някой притиска Ганчев да не прави ЦСКА шампион

Тарторът на Сектор Г Росен-Животното: Някой притиска Ганчев да не прави ЦСКА шампион
A A+ A++ A

Един от най-популярните фенове на ЦСКА Росен Петров коментира ексклузивно пред колегите от Блиц катаклизмите в Борисовата градина.

Една от фракциите на тима „Офендърс“ атакува с декларация ръководството на клуба начело с Гриша Ганчев заради разпродажбата на основните футболисти. Впоследствие бизнесменът обяви, че заедно с Юлиан Инджов се оттеглят от ЦСКА.

„Първо, искам да поясня, че не бях запознат с декларацията на „Офендърс“. Не са искали моето разрешение и позволение. Прочетох я в медиите. Уточнявам това, защото доста хора ме обвиняват, че ние от „Енимълс“ сме ги подтикнали да атакуват ръководството. Категорично не е вярно. Аз не знаех, че се подготвя такова писмо“, заяви Росен-Животното.

„Второ, по отношение на трансферната политика не ми е много приятно, но по отношение, че Гриша Ганчев трябва да си отиде и махне, категорично не съм съгласен. Всички искаме ЦСКА да е шампион. Дали има обективни и субективни причини да не ставаме шампиони вече толкова години, аз не знам. Попитайте ръководството. Дали някой ги притиска – пак попитайте ръководството. Имам си някакви свои съждения, които не са подкрепени с доказателства и факти. Затова не мога да изпадам в подробности...

Предполагам, повтарям - предполагам и говоря само от свое име, че някой пречи на г-н Ганчев да направи ЦСКА шампион. Не говоря по оста Борисовата градина - БФС. Говоря за нещо съвсем друго, а не за футболния съюз. Пряк натиск от някого. Има ли го, няма ли го – това са мои съждения. Забележете какво се получава - в момента, в който направим боеспособен отбор, изграден от Ганчев, който показва, че когато имат желание, може да направи голям отбор, започваме да продаваме най-добрите футболисти. Тъкмо се доближим до Лудогорец, тъкмо посегнем към титлата, и нещо се случва“, добави Петров.

„Ако някой ми каже, че Гриша Ганчев е глупак, значи говори фантасмагории. Човек, който 30 години е оцелял и се е издигнал в бизнеса, достигайки върховете, който 30 години е в управлението на спорта и е правил чудеса, значи е успял. А глупавите хора не успяват.

За мен лично има някакъв страничен фактор. Не е по оста ЦСКА – БФС, както вече ви казах. Не искам да насаждам мнение, защото нямам никакви доказателства.

Дали Ганчев ще си тръгне? Няма да си тръгне. Ганчев може да не е спонсор или собственик, но пак ще остане от ЦСКА, защото е фен на ЦСКА. Аз как като фен на ЦСКА да си тръгна? Не мога да го направя.

Питате ме дали реакцията му е първосигнална и плод на емоция. Вероятно. Контактите ми с него са доста ограничени и не сме говорили. Той е бивш спортист и е свикнал да печели. Някой път обаче на всеки човек може да му избият балансите. Аз го разбирам, защото и друг път се е случвало. Малко камъче като вчерашната декларация и г-н Ганчев си изпуска нервите.

За мен Гриша Ганчев трябва да остане! Той трябва да управлява ЦСКА така, както досега го е правил и най-вече в периода септември – януари миналата година. Видяхте – бум в евротурнирите, влязохме в групите на Лига Европа, Добре вървим в първенството. Взехме отличен треньор, нещата на терена вървят. Надявам се това да продължи, въпреки всичко“, завърши популярният фен на „червените“. 

#Росен Петров - Животното #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"