Навивайте будилниците, ако искате да гледате как Гришо мачка руснака Карацев

Навивайте будилниците, ако искате да гледате как Гришо мачка руснака Карацев
A A+ A++ A

Правещият впечатляващ рейд в мелбърн Григор Димитров ще се изправи срещу 114-ия в света Аслан Карацев в сблъсък за място на полуфиналите на Откритото първенство на Австралия. Мачът между двамата е втори в утрешната програма на централния корт Rod Laver Arena.

Първата ни ракета и руският квалификант ще излязат на корта не преди 06:00 ч. българско време. В 03:30 ч. дневната сесия ще бъде открита от шампионката в турнира за 2019 г. Наоми Осака и една от сензациите в тазгодишния турнир Су-Уей Шие.

Димитров все още няма загубен сет от началото на турнира, като по пътя си към 1/4-финалите българинът елиминира Марин Чилич, Алекс Болт, Пабло Кареньо Буста и Доминик Тийм. От своя страна Карацев отстрани Джанлука Магер и Егор Герасимов, преди да поднесе може би най-голямата изненада в мъжкия турнир до момента, побеждавайки в три сета световния №9 Диего Шварцман. Възходът на руснака продължи с драматичен петсетов успех над Феликс Оже-Алиасим и така той достигна до финалната осмица в турнира при дебюта си в основна схема на турнир от Големия шлем.

След мача срещу Димитров и Карацев ще видим още два много интригуващи сблъсъка на Rod Laver. Серина Уилямс ще се изправи срещу Симона Халеп, а в последния мач за деня защитаващият титлата Новак Джокович ще играе срещу намиращия се в много добра форма Александър Зверев.

#Григор Димитров #Australian Open

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »