Лечков: Бербатов е като калпав моряк – водораслите му пречат

Лечков: Бербатов е като калпав моряк – водораслите му пречат
„Аз съжалявам и не искам да наливам сол в раната, но ако човек е дребен, трябва да продължава да бъде дребен, а не някой чужд човек да му е виновен за собствените грешки", каза Лечков по адрес на Бербо. Снимка: Sofia Photo Agency
A A+ A++ A

Димитър Бербатов е дребен човек, който обвинява останалите за своите грешки, заяви легендарният български футболист и бивш кмет на Сливен Йордан Лечков.

„Понеже много се спекулира, ако трябва веднъж завинаги да го кажа, националният отбор се определя като група от всеки един треньор. Знаете, че сме давали пълна свобода и си проличава, и към днешна дата. Не Йордан Лечков или Боби Михайлов вика футболистите и праща повиквателните. Това винаги е било приоритет на селекционера на националния отбор”, каза Лечков в интервю за бТВ.

„Аз съжалявам и не искам да наливам сол в раната, но ако човек е дребен, трябва да продължава да бъде дребен, а не някой чужд човек да му е виновен за собствените грешки, които е допуснал”, посочи още той, визирайки Бербатов.

„Обяснявам го това надълго и нашироко, защото се спекулира много години наред и аз продължавам да премълчавам много неща. На калпавия моряк водораслите му пречат, затова не виждам защо трябва да се коментира повече тази тема”, каза още Лечков.

„Виждате в какво състояние сме като национален отбор и като лични кариери. Една проста сметка да се направи, ние сме го минали, аз също съм я ял тази попара, затова всичко е било добронамерено. По-важното е, че сега желая на всеки един човек, включително и на него, да успява в живота, да си завърши добре кариерата по най-подобаващия начин. Успех както в личен, така и в житейски план. Не виждам какво повече да коментирам. Кой е бил против, кой е за. Както и аз съм бил в нашите младежки години – краставичар ли не бях, търпях критики. Най-добре е да отговориш на тези критики на терена с добра игра и голове”, каза още бившият градоначалник на Сливен.

#Димитър Бербатов #Йордан Лечков #Сливен #Боби Михайлов #Националния отбор по футбол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници