Любовни двойки: Как се съчетават зодиакалните знаци

Любовни двойки: Как се съчетават зодиакалните знаци
A A+ A++ A

Искате идеалната половинка? Или любов като от приказките? Съчетаването между характерите на отделните зодии понякога може да се окаже от най-голямо значение. Вижте как всеки зодиакален знак се съчетава с останалите представители на зодиака и преценете сами, кой е най-подходящия партньор за вас.

Овен

Позитивния, енергичен и огнен овен обожава да доминира, темпераментен е и е доста трудно да си намери подходяща половинка. С партньор от същата зодия ще се борите да доминирате, а с телец ще ви се налага постоянно да забавяте темпото. Телецът няма да оцени и чувството му за хумор, както и представителите на зодия Рак. Въоръжете се с много търпение, когато излизате с Дева или Козирог – шансовете в тези връзки не са на ваша страна.

Кои са идеалните комбинации за вас? Стрелец и Близнаци. С първите се съчетавате и допълвате просто перфектно – разбирате се идеално, а с вторите сте динамични и неуморни – никой не може да ви победи. Стойте далеч от Лъв – връзката ви няма да е по любов, а само за задоволяване на егото. С Водолей се гответе за възходи и падения. С Риби? Като да смесите огън и вода. А също и със Скорпион. Внимавайте с тази зодия, тъй като връзката ви е като игра на фехтовка. От друга страна с Везни несъмнено ще си прекарате чудесно и дори да не е перфектна, връзката ви ще бъде интересна

Телец

Прагматичния Телец търси спокойствие, разбирателство и някой, който да споделя неговите идеи и възгледи за живота. Затова е най-добре Овенът и Близнаците да стоят далеч от него – тези връзки не завършват добре.

Идеално си подхождате с Телец и Рак – това са най-добрите комбинации. Никога не се съчетавайте с Лъв, особено, ако е и с асцендент Лъв. Това е сигурна гаранция, че връзката ви ще бъде сблъсък на характери и ще си мерите постоянно ината.

Прагматичната Дева със сигурност е другата голяма любов на Телеца, но с Везните някак сте си чужди. Със Скорпион ви свързват много неща, но в същото време внимавайте и с особения му характер. С живия Стрелец е най-добре да си помислите внимателно дали искате да се съберете – вашето ще е любов и омраза, тъй като искате различни неща. С Козирог ще се разбирате много добре, както и с Риби. Водолеят обаче не е вашият партньор, затова и се пазете от отношенията с него.

Близнаци

Неспокойните близнаци, са пълни с енергия и постоянно имат нужда да пътуват нанякъде, да правят нещо и държат и партньора им да бъде в крак с тях. Подходяща половинка за вас е представител на зодия Овен, но не се обвързвайте с Телец – подобна връзка няма шанс. С Близнаци ще сте перфектни, а с Рак никога няма да скучаете. Лъвът също е подходящ партньор за вас – царствена осанка, динамичен дух – несъмнено връзката ви ще бъде интересно предизвикателство и за двамата.

Внимавайте с Девата. Доброто начало невинаги е показател, че ще се обичате цял живот. Всъщност връзката ви ще бъде много трудна и изпъстрена с препятствия. С Везни обаче ще се разбирате прекрасно. Партньор за вас може да бъде и Скорпионът, но в тази връзка и двете страни трябва да правят компромиси и да проявят разбиране към другия. Иначе ще ви е много трудно.

Със Стрелец ще се привличате като магнити. Внимавайте обаче с полюсите на чувствата ви – отблъскването ще е мигновено и завинаги.

Козирогът е голямото предизвикателство за вас и не е сигурно дали ще успеете да преодолеете неговия темперамент. С Водолей сте в сложна комбинация, затова премислете два пъти, преди да изберете този знак за свой партньор. За връзка с Риби, можем да кажем само едно – много любов, но и много проблеми

Рак

За Рака откриването на подходящ партньор е може би най-трудно постижимо. Често неразбран, на него му се налага да се справя с доста предизвикателства особено във връзките. С Овен Рака ще има трудна връзка. С Телец обаче си пасва доста добре. С Близнаци можете да изградите силна връзка, но не и с представител на собствената си зодия – твърде многото общи неща в един момент ще ви омръзнат — не сте готови абсолютно всичко да споделяте.

Ако отстъпите пред Лъва ще успеете да изградите връзка. С Девата ще бъдете емоционални и ще си подхождате доста добре. Забравете за връзка с Везните – напълно сте различни. Със Скорпион бихте имали шанс за съжителство, ако го оставите да ви води, но Стрелец? Вие сте от толкова различни светове, че е по-добре да останете само приятели.

Идеален партньор за вас са още Риби, но с Козирог не си губете да влизате във връзка – той просто няма да ви обръща внимание. Рак и Водолей е комбинация, която несъмнено ще завърши с провал.

Лъв

Царствения лъв трудно би намерил достоен крал или кралица, които да му партнират в живота. С Овен връзката ви е обречена – желанието да доминирате, е по-голямо от желанието за любов.

Телецът е твърде упорит и връзката ви не би била успешна. С Близнаци ще се радвате на хармония – те ще имат нужда от вашата динамика, а вие – от склонността им да бъдат активни, спонтанни и да ви следват навсякъде.

С Рак ще се разбирате великолепно, но Лъв и Лъв невинаги е равно на успех. С разумната Дева имате голям шанс за успешна връзка, а с Везни ви очаква неочаквана комбинация – ще се разбирате добре, само ако вижданията и целите ви съвпадат.

От Скорпиони Стрелец ще се чувствате привлечени веднага, но с Козирог сте обречени на провал. Не се оставяйте да ви въвлекат във връзка с тази зодия – вие сте буйни, те инертни – лоша комбинация. С Водолей имате твърде различни виждания в любовта, а с Риби именно факта, че сте различни ще ви привлича един към друг. В краткосрочен план връзката ви би била щастлива, но в дългосрочен, семейство трудно бихте изградили заедно.

Дева

Девата е винаги прагматична и разумна, затова и партньора й трябва да се съобрази с тези нейни качества. Ето и кои представители на зодиака й подхождат най-добре. С Овен трудно ще успеете да изградите връзка, но с Телец ще се чувствате сякаш сте открили сродната си душа. Близнаците са твърде неспокойни за вас, но пък Рака е идеален партньор – емоциите ще ви държат здраво. Ако партньорът ви е Лъв ще се радвате на успешна връзка. С представител на зодия Дева също ще имате успех в любовта. Скорпионите си привличат, но са и твърде различни от вас. Стрелецът направо ще ви побърка, затова стойте далеч от него. С Козирог ще имате повече противоречия, отколкото разбирателство, за да се впускате в романтична връзка. Водолеят също не е подходящият за вас партньор – вие сте на различни вълни. Рибите ще ви донесат спокойствие и психическа стабилност.

Везни

Представителите на тази зодия често се опитват да балансират между силните емоции и прагматичния реализъм. Затова и партньорите им трябва да разбират напълно характера им, за да има успех връзката им. С Овен ще се разбирате много добре и ще имате неповторими преживявания. Телецът ви е чужд и по природа и като мислене – не ви свързва нищо. Комбинацията между Везни и Близнаци може би е най-успешната в зодиака. Що се отнася до зодия Рак – различни сте като небето и земята. С Лъва ще откриете общи цели, а във връзката със Стрелец и Козирог никога няма да ви е скучно и ще сте много привързани едни към други.

Не се опитвайте да градите връзка с Девата — правилата, които те поставят само ще ви ограничат. Везни и Везни също се отблъскват, а ревността на Скорпиона ще ви накара бързо да се откажете от тази връзка. С Водолей ще имате успешна връзка, но с Риби само случайни афери, без реално бъдеще.

Скорпион

Потайния, мистичен и своенравен Скорпион трудно приема другите представители на зодиака за партньори. Връзката му с Овен би била нож с две остриета и няма да завърши успешно. С Телец ще си подхождате идеално, тъй като ви свързват доста общи неща. Ако Скорпионът е склонен на компромиси и отстъпки, връзката с Близнаци също може да се получи. С Рак обаче ще му бъде трудно, освен ако не наложите себе си над другия. Що се отнася до зодия Лъв – любовта ще настъпи от пръв поглед, но балансирането между характерите ви ще продължи с години.

С Дева имате твърде общи, но и твърде различни черти на характера. Ревността обаче ще провали връзката ви с Везни. Със Стрелец се пригответе за наистина невероятни сблъсъци – ще запалите дори и водата. Скорпион и Скорпион – няма нищо невъзможно за вас.

Успешна връзка Скорпионът може да изгради с Козирог, но не и с Водолей – всяка подобна връзка ще завърши с вражда. С Риби може и да постигнете нужната хармония, но все пак внимавайте с любовта от пръв поглед.

Стрелец

Жизнерадостния Стрелец се нуждае от точно толкова свободолюбив и енергичен партньор, който да споделя мислите и желанията му. Най-подходящите комбинации за него са Овен, Близнаци, Везни и дори Лъв.

С Телец сте твърде различни, а с Рак имате разнопосочни цели и желания. Що се отнася до Лъва, докато той командва във връзката, всичко ще е перфектно при вас – приличате си във всяко отношение.

Подредената и разумна Дева обаче просто ще ви подлуди, а Везните няма да ви оставят да скучаете. Любов между Стрелец и Скорпион? Само ако сте готови на отстъпки и да се съобразявате с него като партньор. Иначе се гответе за война. Същото важи и за една връзка с Козирог, докато, макар и изненадващо, имате шанс с Водолеите. Със зодия Риби любовта трудно би имала успех.

Що се отнася до комбинацията Стрелец – Стрелец, то тя е напълно непредсказуема – може да се влюбите лудо в представител на собствената си зодия или да се отблъснете веднага. Но със сигурност това би била най-динамичната двойка в зодиака.

Козирог

Непостоянния Козирог най-добре да не кръстосва рога с Овен, тъй като комбинацията помежду ви не е особено успешна. С Телец се разбирате много по-добре, а с Близнаци ще се чувствате твърде отблъснати, както и с Рака. Връзката между Козирог и Лъв ще бъде сложна заради твърде импулсивния партньор. Девата не е вашата сродна душа, с нея трудно ще намерите език. С Везни ще се радвате на успешна връзка, както и със Скорпион. Стрелецът обаче не е склонен да прави компромиси, така че се откажете от любовни отношения с него. Към представители на собствената си зодия не проявявате особено уважение и това няма да завърши добре. С Водолей ще имате проблеми – вие искате да се наложите, те да са свободни. Що се отнася до Рибите – вероятно ще ви разочароват.

Водолей

Една от най-прагматичните и уравновесени представители на зодиака е най-добре да търси любовта в лицето на Везни, Стрелец, Риби и дори Овен. Телецът не е подходящ за ваш партньор, нито пък. Близнаците – с тях ви очакват изненади и промени, а в един момент ще се изморите от тяхното темпо.

Всяка любовта история с Рак е обречена, а с Лъв и Дева имате твърде много различия. Враждебност ще унищожи връзката ви със Скорпиона, а с Козирога ще превърнете отношенията си в двубой за свобода и контрол.

Рибите също ви подхождат, ако сте готови на компромис с тях, а с Водолей сте в перфектна хармония. Във всяко едно отношение.

Риби

Рибите са една от най-саможивите зодии и да си намерите партньор, който да ви подхожда по характер е малко трудно. С Овен връзката ви е като огън и вода, а с Телец ще имате много щастливи мигове заедно. С Близнаци ви свързват много любов и проблеми, докато Ракът е готов да прекоси и океани заради вас.

Интересна е връзката между Лъв и Риби — но колкото и различното да ви привлича, трудно ще откриете хармония един с друг. Девата ще ви донесе любов и стабилност, а от Везните ще се почувствате привлечени, но не и готови за сериозна връзка.

Скорпионът от друга страна може да се окаже доста близък с вас, но не и Стрелецът – тази любов е много трудна. С Водолей ще се нуждаете от компромиси, за да успеете в любовта. Риби и Риби? Сходствата помежду ви са добра основа за връзка.

 

#хороскоп #любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »