Ирландски таблоид публикува голите снимки на Кейт Мидълтън

Ирландски таблоид публикува голите снимки на Кейт Мидълтън
Появата на снимките във френското списание „Клоузър" разпалиха дебати за личната неприкосновеност и свободата на медиите особено във Великобритания. Снимка: Reuters
A A+ A++ A

Ирландски таблоид разгневи не само кралския двор, но и британския си съсобственик, като публикува снимките, на които съпругата на британския принц Чарлз, Кейт Мидълтън, е по монокини.

Така вестник „Дейли стар" пое риска да бъде съден от кралската двойка, която вече предприе съдебни действия срещу френското списание „Клоузър", поместило десетината фотографии на херцогинята от Кеймбридж със свалено горнище на банския, докато се пече на слънце във френска провинциална къща, съобщи „Ройтерс”.

Всички британски вестници се въздържаха да поместят снимките, включително „Сън", който единствен се осмели миналия месец да публикува голите снимки на брата на Уилям, принц Хари, направени в хотел в Лас Вегас, допълва Дарик.

Британският съсобственик на „Дейли стар" „Нордърн енд Шел" заяви, че ще предприеме незабавно действия за разваляне на бизнес партньорството с ирландската медийна компания „Индипендънт нюз енд медия", посочва БТА.

Говорителка на принц Уилям осъди публикацията и изтъкна, че зад нея не стои никакъв друг мотив освен алчност.

Появата на снимките във френското списание „Клоузър" разпалиха дебати за личната неприкосновеност и свободата на медиите особено във Великобритания, където медиите може да станат обект на допълнителни регулации след серията скандални публикации, съобщава „Ройтерс”.

Ирландският таблоид е поместил в събота на две страници 10 снимки с херцогинята на Кембридж от списание „Клоузър" под заглавие: „Разгневената Кейт ще съди списание заради снимки", а водещо заглавие на първа страница обещава „снимките, които всеки иска да види".

Междувременно стана ясно, че и италианското клюкарско списание „Чи" планира да препечата снимките с полуоблечената съпруга на британския принц Уилям Кейт Мидълтън, съобщи Асошиейтед прес.

Снимките ще се появят в броя на списанието в понеделник. Неговият редактор Алфонсо Синьори заяви, че не се страхува от съдебен иск от британското кралско семейство, тъй като фотографиите са станали общодостъпни, след като бяха разпространени от френското издание „Клоузър".

„Не мисля, че тези снимки ще навредят на имиджа на Кейт", посочи Синьори.

Списанието „Чи" е част от медийния холдинг, който издава и „Клоузър" и чийто собственик е бившият италиански премиер Силвио Берлускони.

#принц Чарлз #Кейт Мидълтън #Дейли стар #Клоузър #Кеймбридж #Сън #принц Хари #Лас Вегас #Нордърн енд Шел #Силвио Берлускони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници