Бекъм и Роналдо наддават за колата на Агент 007

Бекъм и Роналдо наддават за колата на Агент 007
Кой ще спечели в спора за колата на 007 ще стане ясно на 5 октомври, когато ще се проведе търг за „Астън Мартин”-а в аукционна къща „Кристис". Снимка: Интернет
A A+ A++ A

Автопарк, включващ редица коли от марките „Кадилак”, „Порше”, „Рейндж Роувър”, „Бентли” и „Хамър” – с това може да се похвали един от най-известните футболисти на планетата Дейвид Бекъм.

37-годишната звезда е решил да добави към тях един специален автомобил, за който ще брои поне 100 000 паунда, предаде бТВ.

Става въпрос за „Астън Мартин”, но не обикновен, а този, който кара Даниел Крейг в един от филмите за Джеймс Бонд – „Спектър на утехата".

Сред приятелите си Бекъм е известен като голям фен на поредицата с тайния агент 007. Една от мечтите му била да притежава кола от филма и ето, че това най-вероятно ще стане факт.

Преди това ще обаче трябва да се справи с конкуренцията на Кристиано Роналдо, който също е „хвърлил око" на въпросния „звяр".

Кой ще спечели в спора за колата на 007 ще стане ясно на 5 октомври, когато ще се проведе търг за „Астън Мартин”-а в аукционна къща „Кристис".

#Кадилак #Порше #Бентли #Хамър #Дейвид Бекъм #Даниел Крейг #Джеймс Бонд #007 #Кристиано Роналдо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"