Атлетико е без конкуренция в Ла Лига

Атлетико е без конкуренция в Ла Лига
atleticodemadrid.com
A A+ A++ A

По традиция, Реал Мадрид и Барселона са сочени за основни фаворити за титлата в Ла Лига. Настоящата кампания не бе изключение, но този път очакванията не се потвърдиха. Грандовете на испанския футбол не стартираха сезона по желания начин, натрупаха доста поражения и се отдалечиха от лидерската позиция.

Текущият водач в испанския елит е Атлетико Мадрид. Дюшекчиите се представят на високо ниво, демонстрират постоянство и опровергават тезата за дефанзивния футбол. За разлика от предишни години, тимът на Чоло Симеоне бележи редовно и след 19 изиграни двубоя, може да се похвали с 40 реализирани попадения.

Солидното представяне на червено-белите ги превърна в кандидати за златните медали. Преднината им пред Реал и Барселона е цели 10 пункта, а освен това имат мач по-малко, който е срещу Леванте. Ако се вгледаме в програмата на Атлетико, ще забележим предстоящи двубои срещу преодолими опоненти, които могат да увеличат дистанцията на върха.

Преминавайки процес на winbet регистрация, ще получите достъп до залози на Ла Лига. Публикувани са антепост пазари за предвиждане на краен победител в шампионата и кои отбори ще заемат челни позиции. Очаквано, Атлетико Мадрид е фаворит в листата с коефициент @1.19 за завоюване на златните медали. Втори в списъка е Реал Мадрид, а на трето място се намира съставът на Барселона.

Белият балет записа серия от положителни резултати през декември, но в началото на 2021-ва година претърпя няколко разочарования. На 1/16-финалите в турнира за Купата на Краля отпадна от Алкояно, който се подвизава в трета дивизия. Освен това бе регистрирано равенство в Памплона срещу Осасуна и поражение на собствен терен от Леванте. В испанските медии се появи информация, че Зинедин Зидан ще напусне поста си през лятото, а Флорентино Перес е избрал негов заместник – Юлиан Нагелсман от РБ Лайпциг.

Представянето на Барселона се подобри в последните кръгове, но все още е далеч от желаното ниво. В каталунския клуб предстоят избори за президент на клуба, които доведоха до сериозни трусове. В медиите се появи информация каква е заплатата на Лео Меси, а според повечето фенове и специалисти, това е дело на бившия шеф – Бартомеу.

Докато в Реал се подготвят за преобразяване и освежаване на отбора през лятото, а Барселона очаква президентски избори, Атлетико ще се опита да спечели 11-ата си шампионска титла.

В тиражите на WinBet ще откриете алтернативни опции за предвиждане на класирането. Освен Атлетико, Реал и Барселона, фаворит за топ 4 е съставът на Севиля (@1.23). Други кандидати за участие в Шампионска лига са Виляреал и Реал Сосиедад.

Според експертите, Елче и Уеска ще загубят местата си в елита. Към тях ще се присъедини някой измежду Алавес, Осасуна, Валядолид или Ейбар, считат трейдърите. Разбира се, до края на сезона има редица мачове, в които всичко може да се случи.

Очаква се ожесточен спор за приза Голмайстор на Ла Лига”. Фаворити за отличието са Лео Меси и Луис Суарес, които доскоро играха рамо до рамо в Барселона.

Познавачите на испанския футбол могат да прогнозират кой от двата гранда ще финишира по-напред в крайното класиране. В момента Реал Мадрид и Барселона имат сходни точкови активи, което им дава равни коефициенти (@1.85).

Ако сте любители на Ла Лига и обичате разумните залози, WinBet e най-доброто място за Вас. Букмейкърът добавя стотици маркети към всеки двубой, а коефициентите са едни от най-високите на световния пазар. Изисква се регистрация и депозит на минимум 10 лева, за да участвате в спортните залагания.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"