„Атака“ с протест пред ЦИК

„Атака“ с протест пред ЦИК
A A+ A++ A

Членове и симпатизанти на партия „Атака“ протестираха пред Централната избирателна комисия срещу решението ѝ да заличи партията от коалицията „Обединени патриоти“. Заявлението за това е подадено от лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

Волен Сидеров заяви, че това е политическо решение и опит той да бъде дискредитиран. „Четири души от ЦИК са гласували против. Чест им прави. Това е една много мръсна, много подла игра. Тя се разиграва от Каракачанов – Симеонов - нали не си правим илюзията, че това е станало без санкцията на Борисов“, добави Сидеров, цитиран от БНР. Десислав Чуколов допълни, че решението на ЦИК е „грандиозно нарушение на закона“. 

По-рано евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки определи протеста на „Атака“ като „буря в чаша вода“. Според него не е имало как да попитат партията на Сидеров преди да предприемат тази промяна, тъй като не са могли да ги открият. „Те търсят някакво внимание и искат нещо - действията на лидера им е като по учебник“, коментира Джамбазки

#ЦИК #Атака

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »