ВИДЕО: Ужасът за Златното момиче Цвети Стоянова се завърна, отново бе на косъм от смъртта

ВИДЕО: Ужасът за Златното момиче Цвети Стоянова се завърна, отново бе на косъм от смъртта
A A+ A++ A

Едно от златните момичета на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова излезе с публикация в Инстаграм преди часове, включвайки се на живо, за да разкаже за ужасна случка, която за малко да я убие. Тя разказва, че се е разминала на косъм със смъртта, след като автомобил едва не я блъска на пешеходна пътека. Във видеото, което е с продължителност от един час, Цвети споделя, че днес е жива и здрава, но може би това не е никак случайно.

"Ако днес имам честта да съм жива и да съм тук, може би не е случайно. Днес за пореден път Господ ме запази жива в една много тегава ситуация", казва още в самото начало на видеото бившата гимнастичка.

Стоянова била на огромна пешеходна пътека, на която тръгнала да пресича, но видяла, че се е засилил автобус и решила да застане на пешеходната пътека, но без тръгва.

"Не харесвам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз тръгнах и понеже съм съвестен гражданин, реших да се забързам в пресичането си", разказва Цвети, но точно тук следва най-неприятната част:

"Един човек тръгна да изпреварва по трамвайните линии. Спрях и успях да се върна", като допълва, че шофьорът е набил спирачки, но зад него имало друга кола, която не успяла да спре и са се ударили.

"Човекът наби спирачки, а този зад него не можа и го удари. Аз се разминах на косъм, няма и косъм", продължава Цветелина, която била в абсолютен шок от създалата се ситуация. 

Чаровницата споделя, че в последно време наблюдава изключително много безразсъдни шофьори. Не се оправдава и споделя, че е млад и неопитен шофьор самата тя, но смята, че е важно да се спазват правилата за движение по пътищата.

Световната шампионка разказа още, че преди месец тя била от другата страна - като шофьор и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека.

"Извиних ѝ се сто пъти, но не слязох да ѝ кажа нищо, тъй като цялата треперех", разказва многократната медалистка, която дори имала чувството, че била на сантиментри от жената.

"Целият лайф е, за да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки", допълва още тя.

Припомняме, че в началото на лятото през 2016 година Стоянова се хвърли от шестия етаж на блока, където живееше, но за щастие оцеля, макар и с множество наранявания. Тогава грацията лежа в "Пирогов" и мина през няколко операции, първата от които животоспасяваща. Последваха месеци на рехабилитация преди Цветелина да се възстанови напълно.

#Цветелина Стоянова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »