Странна случка 2 месеца след кончината на Ласкин накарала Алекс Сърчаджиева да направи нещо съдбовно

Странна случка 2 месеца след кончината на Ласкин накарала Алекс Сърчаджиева да направи нещо съдбовно
A A+ A++ A

Само два месеца след смъртта на Иван Ласкин близък приятел на Александра Сърчаджиева я помолил да му направи услуга. Бил страшно влюбен в приятелката си и настоял актрисата да разкаже пред група хора някаква история - такава била част от изненадата му. Сърчаджиева била на ръба да му откаже - нямало как да говори вдъхновено, след като самата тя страда дълбоко в този момент. В крайна сметка се съгласява. Когато отива на уреченото място, се оказва, че е зала, пълна с хора.

"Обясниха ми, че дори връщали желаещи, нямало как да влязат всички", каза актрисата по Нова тв. И започнала да им разказва за себе си.

"Забелязах, че хората се смеят много повече на моите истории, отколкото на комедиите, в които играя. После плачеха на други." Така й хрумва идеята да разкаже живота си в спектакъл. Сценарият е на Яна Борисова, а режисьор е Димитър Коцев - Шошо. Искам да покажа себе си. Хората ме познават от сцената или като водеща, но сега ще направя дисекция на себе си, каза още Сърчаджиева.

Премиерата ще е в края на март или април. Дотогава обаче актрисата ще се появи на малкия екран в последния сезон на "Откраднат живот", наречен "Финалът". Тя влиза в ролята на коремен хирург и дъщеря на зам.-министъра на здравеопазването.

Затова и през цялото време не е сигурна защо е взета на работа - дали заради баща си, или заради способностите си. "Това я прави малко дразнеща", казва Сърчаджиева. В ролята на баща й влиза звездата Любо Нейков. За него участието в сериала е за първи път, докато тя вече имаше мимолетна, но важна роля в първия епизод на първия сезон - изигра младата д-р Кръстева (Янина Кашева), която участва в подменянето на бебетата.

#Алекс Сърчаджиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »