Жертвата в Ловеч подала два сигнала срещу полицая-убиец

Жертвата в Ловеч подала два сигнала срещу полицая-убиец
Полицаят от известно време си въобразявал, че двамата имат връзка, но момичето два пъти подавало сигнал срещу него в полицията.
A A+ A++ A

33-годишният полицай Иво Маринов разстреля приятелката си пред дискотека в Ловеч рано сутринта в събота, съобщи на пресконференция директорът на Областната дирекция на МВР комисар Георги Иванов.

Служителят на реда изчакал жертвата си да се качи в кола, след което се приближил до автомобила и стрелял пет пъти в нея със служебния си пистолет „Макаров".

По непотвърдена информация 25-годишната жертва се казва Искра.

Заедно с още едно момиче и момче излязла от дискотеката и се качили в колата, с която дошли по-рано, като момичето седнало на предната седалка до шофьорското място. Тогава се появил Иво Маринов и започнал да стреля хладнокръвно.

Полицаят от известно време си въобразявал, че двамата имат връзка, но момичето два пъти подавало сигнал срещу него в полицията. Колегите му обаче не разследвали случая заради ранга на Иво Маринов.

След като стрелял, полицаят изпаднал в паника и се качил в собствената си кола и бягал, докато горивото в нея не свършило.

Искра живее в ловешкия квартал „Червен бряг", а според нейни близки тя била скромно и обикновено момиче.

Стрелецът Иво Маринов е задържан. Повдигнато му е обвинение и е със 72-часова мярка за неотклонение „задържане под стража".

Комисар Георги Иванов обясни, че Иво Маринов е тих, затворен в себе си, нерешителен, което и предизвиква изненада в действията му.

Той е неконтактен, няма изразени приятели сред колегите си. Работи в системата на МВР от 11 години.

Първоначално е бил катаджия, но е бил преместен в охранителна полиция на т.нар. вътрешни постове.

Досега не е имал провинения, заради които да е търпял наказания.

#Ловеч #убийство #дискотека #Иво Маринов #полицай #МВР #Георги Иванов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"