Агресивният шеф разваля семейства

Агресивният шеф разваля семейства
A A+ A++ A

Ако искате да имате здрава връзка с партньора си и да се радвате на завидни сексуални преживявания, отървете се от агресивния шеф.

Учени от университета Бейлър установяват, че има пряка връзка между качеството на семейния живот и дискомфорта в работата. Според резултатите от проучването стресът и напрежението, които шефът ви създава, повлияват пряко на партньора ви, дори на цялото семейство. Обикновено най-много страда сексът, който се превръща в рядкост, дори екзотика.

Изследователите открили и друга интересна зависимост. Оказва се, че освен напускане на работното място има и друг начин да се справим с агресивния шеф. Този метод се казва – повече деца. В семействата с повече деца се усеща по-малко ефектът от неблагоприятната трудова среда. Вероятно поради повечето грижи около наследниците, родителите им не се връзват много на жлъчните забележки на своя бос.

Според резултатите от изследването най-тежко психически от служителите се понасят грубостта, публичната критика, липсата на адекватна преценка. Експертите съветват да стоим далеч от подобна трудова среда, за да запазим хармонията в дома си.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"