Сутиен у дома: Модели и кройки за всеки бюст

Сутиен у дома: Модели и кройки за всеки бюст
PhotoCredit: Astratex
A A+ A++ A

Дори и сутиена, който носите „само у дома“, трябва да ви пасва добре и да осигурява максимална подкрепа на бюста.

Ето няколко съвета за удобни и красиви модели сутиени, предоставени ни от специалистa в сферата на бельото Astratex.

Памучен сутиен в спортен стил

Памучен неподплатен сутиен, който е с високо съдържание на памук и се облича през главата си е домашна класика. Можете да избирате измежду гладки basic модели и маркови модели, който са с красиво бие под бюста. Този тип сутиени е подходящ за дами с по-малък бюст, който лесно се задържа на мястото си. Ако имате по-големи гърди, ви препоръчваме да изберете модел с по-стабилна опора.

Спортен сутиен

Спортните сутиени са проектирани така, че да дават пълна свобода на движенията. Ето защо можете да разчитате на тях както за спортни дейности, така и за ежедневно носене. Спортните сутиени с лека и средна степен на опора са предназначени за по-малко взискателни спортове. Те обаче могат да бъдат и носени като част от домашното облекло. Ще оцените спортния сутиен дори и ако имате голям бюст.


PhotoCredit: Astratex

Дантелена бралетка

Сутиените тип „бралет“ ни радват с романтична дантела, лека опора и естествен вид на бюста. Удобните бралетки са без банели, които да убиват и затова са се настанили в гардеробите на много дами. Бралетки можете да намерите в подплатени и неподплатени варианти, както и с различен вид закопчаване. Ако търсите комфортен и женствен сутиен, това е моделът за вас.

Мек и дишащ сутиен с банели

Има и сутиени с банели, които могат да бъдат удобни. Това зависи от самата изработка на сутиена. Изберете модел, чийто чашки съдържат уникална пяна, която се оформя според извивките на тялото ви. Повечето от тези модели увеличават ширината на презрамките си с увеличаване на размера, така, че да осигуряват по-добра опора на дамите с пищни форми. Благодарение на прецизната си изработка, този тип сутиени е подходящ както за ежедневно носене, така и за свободното време.


PhotoCredit: Astratex

Подплатен сутиен без банели

Ако искате модел, който да оформя бюста, но в същото време да бъде абсолютно удобен, заложете на подплатен сутиен без банели. Тези модели оптически оформят и изглаждат бюста, като в същото време му дават добра опора без да убиват. В днешно време се предлагат и модели със странични вертикални банели, които укрепват бюста без дори да усетите, че ги има.

Какъвто и модел сутиен да изберете не забравяйте, че носенето на сутиен дори у дома предотвратява последиците от гравитацията за бюста ви. Освен това отнема част от тежестта на бюста, която пада на раменете и гърба, особено при дамите с едър бюст.

 

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"